Over S&D Interactive Media

S&D Interactive Media verbetert doelgericht de online vindbaarheid van organisaties en verhoogt het rendement van websites. SDIM is hét resultaatgerichte online marketing bureau voor zakelijk Nederland. Transparant, no-nonsense en kwaliteit. Wij leveren:

S&D Interactive Media Haarlem staat met een team van gespecialiseerde en dubbel gecertificeerd mensen voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op om de voordelen van onze aanpak te bespreken.

Eerlijk & beloftes nakomen

Afspraak = afspraak. S&D Interactive Media gaat hier van uit: “Behandel opdrachtgevers, personeel en leveranciers, zoals u zelf ook behandeld wil worden”.  We hebben allemaal baat bij langetermijn samenwerking en dat kan alleen als we eerlijk zijn en afspraken nakomen. We leggen onszelf strakke, haalbare deadlines op EN die halen we dan ook. Onze contracten zijn altijd maximaal één A4. Goede afspraken moeten daar gemakkelijk op passen, vinden wij.

No-nonsense

Hoewel de term “no-nonsense” an-sich toch klinkt als “onzin” vinden wij het evengoed de beste term om onze dienstverlening te omschrijven. We verspillen uw tijd en budget niet aan onnodig dikke (en dus dure) rapporten of vergaderen, maar besteden het aan het leveren van juist datgene waar u concreet beter van wordt. Namelijk actief resultaatverbetering. U krijgt dan ook altijd onze onderbouwde mening als wij denken dat het belang van uw resultaat is.

Groei door referenties

Een aantal van onze nieuwe opdrachtgevers halen wij natuurlijk uit Google (we gebruiken onze eigen website logischerwijs als testtuin) Onze voornaamste groei komt echter voort uit referenties van bestaande opdrachtgevers. Daar zijn we trots op, omdat het aangeeft dat onze manier van werken en de resultaten die het oplevert aanbevelenswaardig zijn. Dat is het grootste compliment wat wij kunnen krijgen. We doen er dan ook altijd alles aan om ervoor te zorgen dat we datzelfde niveau ook aan nieuwe opdrachtgevers leveren. Uw referentie is te waardevol om te verliezen.

Snelle reactie

Het is bijna niet te geloven, maar in de praktijk merken we maar al te vaak dat bedrijven simpelweg niet, of laat, reageren op e-mail, klachten en soms zelfs niet eens op belletjes. Wij gaan uit van het motto “behandel uw opdrachtgever zoals u zelf ook graag behandeld wilt worden”. Kort samengevat: u krijgt altijd snel een reactie, een inhoudelijk antwoord en/of een passende oplossing.

Type opdrachtgevers

In de regel passen onze opdrachtgevers bij onze manier van werken. We gaan altijd voor een samenwerking. Natuurlijk begrijpen wij: “wie betaalt, bepaalt”, echter het uitdelen van orders realiseert geen goede resultaten. Wij hebben unieke kennis en ervaring en die willen we graag toepassen. Altijd zijn de keuzes die we maken in het belang van de klant. We kunnen keuzes dan ook altijd uitleggen en onderbouwen. Onze ideale klant staat open voor onze strategie, gelooft in wat we adviseren en waardeert dat ook. Resultaat telt. Wij zien dan ook graag dat onze klanten kritisch zijn, maar wel op ons vertrouwen. We doen er altijd alles aan om dat vertrouwen te behouden.

Certificeringen, referenties, partners en meer…

Google PartnerDDMA Lidmaatschap