Marktplaats Admarkt gekwalificeerd bureau

 

Marktplaats Admarkt gekwalificeerd bureauAdmarkt is het advertentiesysteem van Marktplaats.nl, waarmee het mogelijk is om advertentiecampagnes te managen op basis van een CPC betalingssysteem.

Net als Google heeft Marktplaats een kwaliteitskeurmerk voor bureaus, die de status van “Admarkt Gecertificeerd Bureau” kunnen behalen. Deze accreditatie is een officiële erkenning voor bureaus die u de Admarkt campagne uit handen kunnen nemen. Vereiste is dat minimaal twee werknemers het Admarkt examen met goed gevolg hebben afgelegd en dat het bureau minimaal drie actieve Admarkt accounts beheert.

Deze vereisten zijn sinds augustus 2011 van kracht, en S&D Interactive Media behoorde tot een van de eerste Admarkt gecertificeerde bureaus in Nederland. U bent daarmee verzekerd van de best mogelijke Admarkt services en u blijft altijd op de hoogte de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden binnen dit advertentiekanaal.

Meer weten?

Laat S&D Interactive Media u dan helpen. Wij geven graag meer uitleg over het Admarkt advertentiesysteem, en bespreken de mogelijkheden voor uw bedrijf of website. Neemt u graag contact op met 1 van onze gekwalificeerde medewerkers via dit formulier.

 

Admarkt gecertificeerd

Google PartnerDDMA Lidmaatschap