O2MC Partner

O2MC is dé softwaretool waarmee website databases kunnen worden vertaald naar zoekmachine campagnes, waaronder Google AdWords en automatisch aanpassingen in de website verwerken in de AdWords campagne. S&D Interactive Media is één van de twee partners waarmee de tool is ontwikkeld en derhalve partner.

Over O2MC

O2MC is een open ontwikkel platform waarmee zoekmachine marketing campagnes op de best en meest efficiënt mogelijke manier kunnen worden gecreëerd en geoptimaliseerd. Met O2mc Create en O2mc Calc kan S&D Interactive Media u nog beter van dienst zijn bij het maximaliseren van het resultaat uit uw zoekmachine advertising campagnes (o.a. Google AdWords).

 

 

Door O2mc Create in te zetten voor uw website of -winkel, kunt u automatisch uw keywords, advertenties, advertentiegroepen en zelfs complete campagnes pauzeren op het moment dat u een product niet meer op voorraad heeft. En uiteraard weer automatisch activeren zodra een product (of dienst) weer leverbaar is. Wanneer u een nieuwe productlijn gaat voeren, hoeft u ons alleen maar een nieuwe versie van uw productfeed te sturen. De nieuwe campagnes gaan dan live, zodra u de nieuwe producten aan uw klanten kunt leveren.

Google PartnerDDMA LidmaatschapIAB Lidmaatschap