TechSoup preferred partnership SDIM

TechSoup Nederland helpt sinds 2009 stichtingen en verenigingen om zich op professionele wijze uit te rusten met de meest recente IT producten. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij donaties en speciale non-profit kortingen van grote partijen, zoals Google, Microsoft, Adobe en andere. TechSoup heeft als doel om maatschappelijke organisaties uit te rusten met de technologie die ze nodig hebben om hun sociale missie te vervullen.

Wat doet TechSoup

Als stichting adviseert en managed TechSoup de charitatieve marketing en IT programma’s van grote wereldwijde IT, software, cloud en advertising spelers. TechSoup verschaft bijvoorbeeld ook de noodzakelijke Token bij de aanvraag van Google Grants. Met andere woorden: zonder TechSoup approval, geen toegang tot de programma’s. Onderstaand enkele interessante toepassingen voor non-profit organisaties aangeboden via TechSoup:

 • Google Grants programma. Google biedt gecertificeerde charitatieve instellingen een Google AdWords mediabudget van maximaal $10.000 per maand. Techsoup regelt de aanmelding en beoordeling. Pas als u de ‘token’ heeft kunt u die bij de aanvraag Google indienen om gebruik te kunnen maken van Google Grants.
 • Tableau datavisualisatie software De Tableau Foundation geeft non-profitorganisaties de middelen om met inzicht in data hun sociale werk te bevorderen. Hierdoor kunnen non-profits Tableau software tegen minimale kosten gebruiken om visuele weergaven van alle gegevens van uw organisatie te produceren en te delen.
 • Amazon Grants. Nu reeds zijn er verschillende mogelijkheden voor research en opleiding Grants op de Amazon cloud. Wie weet volgt er ook een marketing programma in de toekomst.
 • YouTube for nonprofits. Met toegang tot het Google for Nonprofits programma kunt u ook direct gebruik maken van YouTube for nonprofits. Dit programma biedt hoogwaardige functionaliteiten en geeft u de handvatten om het beste te halen uit het YouTube kanaal van de organisatie.
 • Voor het complete aanbod van alle donatiepartners van TechSoup zie www.techsoup.nl

Voor wie is TechSoup

TechSoup Nederland is beschikbaar voor Nederlandse non-profit organisaties, in de ruime zin werkzaam in de sociale sector, als zij of een stichting, vereniging of kerkelijke organisatie (Art 2 BW 2) zijn of een ANBI of SBBI status hebben. Deze beoordeling vindt plaats aan de hand van statuten, de website en openbare informatiebronnen. Het programma is ook toegankelijk voor openbare bibliotheken, zelfs als deze geen stichting of vereniging zijn.

SDIM is TechSoup preferred supplier voor online marketing

S&D Interactive Media levert non-profit organisaties ondersteuning bij online marketing. Waaronder het managen van high-end Google Grants en paid AdWords campagnes, remarketing enzovoorts. SDIM helpt bij de aanvraag van deelname aan verschillende programma’s en heeft in die hoedanigheid nauw en direct contact met TechSoup. Klaarblijkelijk is de kwaliteit en servicelevel van SDIM ook TechSoup opgevallen en om die reden hebben zij ervoor gekozen SDIM  als preferred supplier voor online marketing diensten voor non-profits aan te merken.

Het spreekt voor zich dat SDIM trots en dankbaar is dat TechSoup Nederland ons heeft gekozen als 1 van de preferred partners in Nederland op het gebied van online marketing. Dankzij deze samenwerking is S&D Interactive Media vanaf 1 augustus 2017 dan ook het aanspreekpunt en de ondersteuning voor non-profit klanten van TechSoup Nederland op het gebied van online marketing.

SDIM online marketing services voor non-profits

Naast de reguliere services op programmatic, search, remarketing, webanalytics, enzovoorts, biedt SDIM een aantal specifieke diensten voor non-profit organisaties:

 • Hulp bij aanvraag token bij TechSoup
 • Aanvraag Google for nonprofits
 • Set-up van de Google Grants AdWords campagne
 • Optimalisatie en inzet volledige spend van de Grant, met maximaal resultaat als uitgangspunt
 • Second-opinion op bestaande campagnes (kosteloos)
 • Advies over al dan niet toevoegen van een reguliere campagne voor belangrijke, hoog-competitieve keywords
 • Inrichting Youtube for non-profits
 • Advies over verdere mogelijkheden voor andere marketing Grants & TechSoup

Komt uw organisatie in aanmerking voor een Grant? Of twijfelt u of u in aanmerking komt? Neem dan contact op met S&D Interactive Media en wij helpen u graag, kosteloos en snel bij de aanvraag, of advies.  Ook als u al reeds een TechSoup token hebt en u wilt de resultaten verbeteren van bijvoorbeeld uw Google Grants campagne bent u bij SDIM aan het juiste adres.

Contact