SDIM relaties

Met de volgende bedrijven heeft SDIM goede ervaringen. Doe er uw voordeel mee. Vraag ons om contactgegevens en/of referentie en we brengen u graag in contact.

Houdt u bij de selectie van een webdeveloper, of andere leveranciers de volgende tips en opmerkingen in het achterhoofd:

 • Website conversion design is een vak apart.
 • Interaction design is een aparte, belangrijke discipline.
 • Kies bewust voor open source of niet.
 • Een website succesvol maken begint bij oplevering
 • Vraag vooraf naar de webanalytics kennis.
 • Integreer tracking en reporting zoveel mogelijk.
 • Definieer doelstellingen en bijbehorende KPI’s vooraf zorgvuldig.
 • Brief uw webbouwer altijd met een duidelijke SEO wensenlijst.
 • Webdesign en webbouw zijn vakken apart.
 • Copywriting is een vak apart, met name zoekmachine vriendelijk copywriting.
 • Nieuwe site, bestaand domein? Stem de gevolgen voor zoekmachine indexering vooraf af.

Haboes webdevelopment

Allround WordPress websitedevelopers uit Amsterdam
Technische SEO kennis: uitstekend
SEO vriendelijk CMS: ja
Advanced Custom sites: ja
Open source (Joomla, Drupal, WordPress): Ja, uitsluitend
Prijsniveau: midden
Overige opmerkingen: denken vooruit mee over website conversie en projectmatig sterk.

Dudesquare CMS en webdevelopment

Dudesquare – Webdesign Haarlem, levert een standaard SEO vriendelijk CMS en zoekmachine vriendelijke website tegen een MKB tarief.
Technische SEO kennis: uitstekend
Technische Skills: HTML / CSS / Javascript / MySQL / AJAX / DHTML / XML / Webservices / RSS
Advanced Custom sites: Ja
Open source (Magento): Ja

Prijsniveau: laag tot midden

Overige opmerkingen: DudeSquare is een internet- en multimedia bureau dat zich richt op het MKB. Zij ontwerpen en bouwen dynamische, op maat gemaakte websites, voorzien van eigen CMS (door samenwerking met SDIM SEO vriendelijk) Inmiddels maken ruim 300 klanten gebruik van Dudesquare’s systeem om hun websites up-to-date en bovenaan de zoeklijsten te houden. Dudesquare onderhoudt onder andere website als Uwmassetafel massagetafels en zadelkrukken en Fietskar-winkel fietskarren.

MaxMind Technologies B.V.

MaxMind Technologies advanced software development, advanced web development, professional webdesign, highspeed hosting, domain registration, email services.
Technische SEO kennis: goed
SEO vriendelijk CMS: Ja
ASP: Ja
PHP: Ja
Perl: Ja
Advanced Custom sites: Ja
Open source (Joomla, Drupal, WordPress): Ja
Prijsniveau: midden tot hoger segment
Overige opmerkingen: bieden een geavanceerd hotel reserveringssysteem

Caren van Eijle fotografie

Professionele portret- en product fotografie voor webshops en bedrijfsimpressies. Prijssegment: laag tot midden.

eVideos videoproducties

Waarom zou u met Evideos werken? eVidios realiseert het gehele audiovisuele traject, en hebben tevens vele andere specialisten in huis op het gebied van facility apps, softwareontwikkeling, website-ontwerpers, social media specialisten, marketingen en website optimalisatie specialisten. Kortom, veel kennis in huis waar uit gebruik van kunt maken. Prijsniveau: laag tot midden segment.

Reclamebureau Heldergroen

SDIM is de vaste leverancier voor online marketing van het Haarlemsche reclamebureau Heldergroen. Heldergroen werkt voor opdrachtgevers als Movir, VSBfonds en Blijdestein. SDIM levert Analytics, website conversie optimalisatie consultancy, SEO en AdWords diensten om gezamelijk de websites van Heldergroen’s opdrachtgevers nog succesvoller te maken.

E-mark emailmarketing

Voor emailmarketing werkt SDIM met regelmaat samen met E-mark. E-mark levert emailmarketingdiensten, data-analyse en nieuwsbriefoptimalisatie. Ze maken gebruik een eigen systeem voor verzending en reporting. Door integratie van nieuwsbrief resultaten in reporting kan SDIM betere adviezen leveren over bijvoorbeeld hergebruik van de nieuwsbriefcontent voor bijvoorbeeld SEO-doeleinden en/of website conversie optimalisatie.

Social & Co.

Social&Co. is een no nonsens Social Media bureau dat staat voor innovatie en verder kijken dan de Social Media platformen alleen. Dagelijks praten zij met miljoenen mensen. Met hun grote diversiteit aan klanten; van Ministeries en grote stadions tot aan de winkel bij u in de straat, snappen zij de behoeftes van zowel bestuurders als ondernemers. Social&Co. helpt u met community management, advertising, training en advies, ook voor hen geldt meten is weten!

The Feedback Company

The Feedback Company levert klantfeedback tools voor webshops en het MKB. Met deze tools kunnen webwinkels automatisch reviews verzamelen, beheren en publiceren. The Feedback Company is officieel reviewpartner van Google, alle reviews worden automatisch gekoppeld aan een Google Shopping en/of Google Adwords account. Google Adwords advertenties met gele (review) sterren vallen beter op, worden hoger gepositioneerd én vaker getoond. Hierdoor wordt de conversie van de advertenties verhoogd. Resultaat: tot wel 25% meer omzet.