Andere social media

De opkomst van Social Media is al jaren in volle gang en lijkt geen grenzen te kennen. Elk jaar komen er nieuwe platformen bij die inspringen op de behoefte van de consument.  Een goed doordachte Social Media strategie is daardoor onmisbaar geworden voor bedrijven. Het is voor bedrijven nog nooit zo makkelijk geweest om een deel uit te maken van de wereld van de consument. Door een goede Social Media strategie worden merken en bedrijven een gedeelte van het netwerk van de consument en kunnen zij beter inspelen op de veranderingen in de markt.


Er zijn veel verschillende vormen van Social Media, elk met zijn specifieke voor- en nadelen. De bekende voorbeelden van social media websites zijn Facebook, Twitter, Youtube, Instagram, Spotify en Linkedin. Het adverteren op een van deze platformen kan er voor zorgen dat duizenden mensen u bericht horen.

Voordelen van Social Media

 • Door te adverteren op Social Media is het gemakkelijk om te targeten op niche community’s.
 • Vele verschillende mogelijkheden, denk hierbij aan; een bericht promoten, conversies behalen, remarketing advertenties opzetten, video’s promoten en win acties opzetten.
 • Bijna alle content op Social Media netwerken is deelbaar. Niet alleen uw bedrijf kan effectief een bericht promoten, uw consumenten kunnen berichten ook gemakkelijker delen en verspreiden onder hun netwerk.
 • Accuraat inspelen op actualiteiten kan uw bedrijfs-populariteit, vertrouwen en uitstraling een grote boost geven. Social Media netwerken zijn erg actueel en daardoor uitermate geschikt voor bedrijven om in te spelen op veranderingen in de markt.
 • Adverteren via Social Media geeft direct de resultaten van uw campagne weer en is daardoor dus zeer goed meetbaar.
 • Sociale media netwerken scoren zeer goed in zoekmachines zoals Google & Bing, vanwege het relatief objectieve en betrouwbare karakter.

Belangrijkste social media kanalen

Het aanbod social media is groot en veranderlijk. Kent u Hyves en Myspace nog? Op dit moment zijn verschillende kanalen in opkomst. We volgen alle ontwikkelingen nauwgezet en signaleren kansen voor opdrachtgevers. De belangrijkste kanalen nú zijn:

 • Linkedin
 • Facebook/Instagram
 • Twitter
 • Optioneel: Pinterest, Google Plus etc.
 • En afhankelijk van de definitie van social media: Youtube & SpotifyAndere

Social Media Adverteren bij SDIM

SDIM heeft jarenlange ervaring met het opzetten en optimaliseren van Social Media campagnes. De combinatie van up-to-date kennis over de Social Media wereld en de ervaring met veel verschillende Social Media Netwerken maakt SDIM tot een betrouwbare Social Media partner. Door middel van een goed doordachte en doelgerichte strategie brengen zorgen wij ervoor dat uw social media een succes wordt. Neem gerust contact op en laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van adverteren op Social Media.

Vragen over Andere social media?

Michelle Oude Groen

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01Neem contact op
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.