Structurele SEO – blijvend optimaliseren

De SEO-basis is gelegd. Maar let op: wie niet scherp blijft zal binnen na verloop van tijd wegzakken. Structurele vindbaarheid betekent structurele SEO: meebewegen met klanten, ontwikkelingen, concurrentie én met Google.

SEO: controleren, ondersteunen en updaten

De SEO Set-up is klaar: uw website is tot in de puntjes SEO-proof en steeds beter vindbaar. Maar zoekmachine-optimalisatie is een proces in beweging. Voor een blijvende vindbaarheid moet uw website up-to-date blijven met de criteria van Google, het zoekgedrag van uw klanten en de bewegingen van uw concurrenten. Dat betekent niet alleen dat u de drie bouwstenen van uw website (techniek, content en populariteit) actief onderhoudt, maar ook dat de resultaten van het SEO-proces gemonitord en gewaarborgd worden. Daarnaast volgt u de ontwikkelingen binnen de markt en Google en implementeert u de belangrijkste veranderingen. Kortom: een flinke klus, maar onontbeerlijk voor een succesvolle SEO-strategie.

Structurele SEO: duurzame vindbaarheid

SDIM heeft uw website waterpas gefundeerd op de belangrijkste SEO-principes, en nu komt het erop aan scherp te blijven en de vindbaarheid van uw website te vervolmaken en te verduurzamen. S&D Interactive Media biedt in deze fase periodiek onderhoud, verfijning en ondersteuning van uw SEO-model. In welke vorm en hoe intensief deze ondersteuning plaats vindt, bepaalt u in overleg met SDIM. De doelen en KPI’s die in de set-up zijn vastgelegd zijn de kapstok waar de structurele SEO-ondersteuning aan hangt.

SDIM: uw partner voor structurele SEO

  • analyse: periodieke rapportage en sparren over kansen
  • techniek onderhoud: begeleiding websitebouw en ondersteuning technische updates
  • content onderhoud: vinden van nieuwe zoektermen, aanbrengen van verfijningen en content-updates
  • optimalisatie van de traffic uit bestaande rankings (CTR optimalisatie)
  • autoriteit onderhoud
  • bijhouden van rankings, traffic, conversie, concurrentie en continue signaleren van kansen
  • bijhouden van veranderingen bij Google en strategie aanpassen

Vragen over Structurele SEO?

Thijs Kuijeren, van

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.