SEO Populariteit optimalisatie

Populair wil niet per sé zeggen: geliefd. U kunt massa’s links genereren, maar als deze niet waardevol of relevant zijn zal Google uw website niet beter waarderen. Populariteit is uw derde bouwsteen voor SEO en verdient frequent aandacht. Want voordat u het weet bent u passé.

Populariteit betekent duurzame vindbaarheid

Elke website bouwt in de loop der tijd een natuurlijk linkprofiel op, bestaande uit inkomende links van diverse domeinen. In de Set-up fase heeft SDIM de basis gelegd voor uw populariteit middels een linkbuilding-actieplan. Bij linkbuilding moet u zich echter niet enkel focussen op aantallen. Uiteraard telt elke link, maar het verkrijgen van kwalitatieve en relevante links is een minstens zo belangrijk onderdeel van uw populariteitsstrategie. SDIM helpt in deze onderhoudsfase u bij het verzamelen van nieuwe links en kijkt ook naar de inkomende links van concurrenten en vergelijkt deze met die van uw website. Zo worden vanzelf kansen zichtbaar.

Behalve linkbuilding is aanwezigheid op de sociale media van aanzienlijk belang voor uw populariteit. Door actief te zijn op sociale netwerken vergroot u niet alleen uw naamsbekendheid, u maakt uzelf steeds geliefder. En dat is nou nét waar Google ook van houdt. SDIM neemt u graag bij de hand in deze wereld van ongekende mogelijkheden. Social voor SEO wordt steeds belangrijker!

Vragen over Populariteit verbetering?

Dennis Boogaard

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.