Donaties op basis van nieuwe klanten aan WoodYouCare

Eerste half jaar bomen planten in ‘het SDIM Bos’: De tussenstand!

Sinds begin dit jaar is SDIM een intensievere samenwerking aangegaan met WoodYouCare. Zij hebben het doel CO2 uitstoot te compenseren om zo de wereld weer groener en gezonder te maken. Dit doen zij door bomen te planten en op deze wijze bij te dragen aan het teruggeven van natuur.

HomeBerichtenEerste half jaar bomen planten in ‘het SDIM Bos’: De tussenstand!
Geplaatst 26 juli 2023 - Geschreven door: Ruud Oostdam

WoodYouCare wilt ontbossing tegen gaan en zorgen voor CO2-reductie, met als bijkomend effect de focus op lokale werkgelegenheid. 

Om hieraan bij te dragen heeft SDIM ervoor gekozen elke nieuwe samenwerking te vieren met het planten van een aantal bomen. Nieuwe samenwerkingen met partners als het Aidsfonds, On-Wine, Van der Kroft Events, Boontje Advocaten en het Gastenhuis hebben hierdoor mogelijk gemaakt dat we in het eerste half jaar een bos hebben opgebouwd van ruim 180 bomen. Dit betekent concreet dat er nieuwe bomen zijn gepland in Indonesië, Uganda en Kenia.

 

“Als het om duurzaamheid en een betere toekomst voor de wereld gaat kunnen alle kleine beetjes helpen. En zeker als die kleine beetjes uit kunnen groeien tot woudreuzen van 17 meter hoog! Mede daarom investeert SDIM in die betere toekomst door middel van een eigen bos in samenwerking met Woodyoucare.”

Pieter Borst
CEO, SDIM BV

 

 

Deelname aan het WoodYouCare programma komt vanuit SDIM vanuit een bredere achtergrond, waarin we willen bijdragen aan (lokale) initiatieven om de wereld beter te maken. Op deze wijze zijn we de afgelopen jaren gestart met SDIM Care, waar vanuit we fitsessies en vrijwilligersdagen organiseren voor personeel, lokale maatschappelijke initiatieven steunen en de relatie met meerdere goede doelen in ons klantenbestand willen versterken.

Wil je bijdragen aan WoodYouCare? Plant dan vooral een boom. Dit kan onder andere via het ‘SDIM Bos’. Zelf een maatschappelijk vraagstuk? We denken graag met je mee over wat we op het gebied van online marketing voor je kunnen betekenen. Vul onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op