Contactgegevens SDIM Haarlem

Meer informatie, offerte, feedback of algemene vragen over online marketing? Neem dan nu contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

HomeContactgegevens SDIM Haarlem

023 711 44 01

U kunt het onderstaand formulier gebruiken. U mag er vanuit gaan dat we binnen één werkdag reageren. We streven ernaar om direct te reageren. U kunt een duidelijk en concreet antwoord op uw contactverzoek tegemoet zien.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Routebeschrijving – Kleine Houtweg 109

Vanuit Amsterdam rijdt u via de A4 en/of A9 naar Haarlem, neem afslag Haarlem-Zuid. U volgt de weg tot aan de kruising Kleine Houtweg / Kamperlaan. Op deze kruising ziet u aan uw linkerhand de villa Lindenhoek (zie foto links)

SDIM is gevestigd is op de eerste en tweede verdieping van het pand.

Parkeren Parkeergarage Mariastichting

Parkeergarage Mariastichting bevindt zicht op 50M voorbij ons kantoor en u kunt hem eigenlijk niet missen. Het adres is Kleine Houtweg 125 en ons kantoor is gevestigd op nummer 109. Deze parkeergarage is niet openbaar, dus meldt u svp bij het inrijden via de intercom “ik kom voor S&D” en dan krijgt u via de portier een kaartje en pas dan kunt u inrijden. Let op dat u de juiste intercom gebruikt, de intercom in de gele zuil werkt niet.

Parkeren aan de weg

Voor de deur kunt u niet parkeren. Stel uw navigatie in op Kleine Houtweg 97. Meestal vindt u daar gemakkelijk een plekje op minder dan 1 minuut lopen. SDIM bevindt zich in het pand aan de overkant van het grote kruispunt (Paviljoenslaan, Kamperlaan, Kleine Houtweg).

SDIM weergeven op een grotere kaart