Contactgegevens SDIM Haarlem

Meer informatie, offerte, feedback of algemene vragen over online marketing? Neem dan nu contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

HomeContactgegevens SDIM Haarlem

Bel 023 711 44 01

U kunt het onderstaand formulier gebruiken. U mag er vanuit gaan dat we binnen één werkdag reageren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Routebeschrijving – Kleine Houtweg 109

Vanuit Amsterdam rijdt u via de A4 en/of A9 naar Haarlem, neem afslag Haarlem-Zuid. U volgt de weg tot aan de kruising Kleine Houtweg / Kamperlaan. Op deze kruising ziet u aan uw linkerhand de villa Lindenhoek (zie foto links)

SDIM is gevestigd is op de eerste en tweede verdieping van het pand.

Parkeren Parkeergarage Mariastichting

Parkeergarage Mariastichting bevindt zicht op 50M voorbij ons kantoor en u kunt hem eigenlijk niet missen. Het adres is Kleine Houtweg 125 en ons kantoor is gevestigd op nummer 109. Deze parkeergarage is niet openbaar, dus meldt u svp bij het inrijden via de intercom “ik kom voor SDIM” en dan krijgt u via de portier een kaartje en pas dan kunt u inrijden. Let op dat u de juiste intercom gebruikt, de intercom in de gele zuil werkt niet.

Parkeren aan de weg

Voor de deur kunt u niet parkeren. Schuin tegenover langs de Paviljoenslaan zijn betaalde parkeerplekken beschikbaar. Ook is er een particuliere parkeergarage (de Mariastichting) waar u uw auto kunt zetten, SDIM heeft uitrijkaarten beschikbaar. SDIM bevindt zich in het pand op de hoek van het grote kruispunt (Paviljoenslaan, Kamperlaan, Kleine Houtweg).

SDIM weergeven op een grotere kaart