De SDIM aanpak in de praktijk

Online Marketing Succes Cases

SDIM werkt dagelijks voor uiteenlopende soorten opdrachtgevers. Vanaf dag één is de samenwerking hecht en intensief. Samen doelstellingen en budgetten bepalen en heldere afspraken maken. Of dat nu is bij een Google Ads campagneSEO advies of het uitwerken van een volledige online strategie. Stuk voor stuk interessante, vernieuwende en inspirerende succesverhalen.

Waarom SDIM

  • Top 3 Emerce 100
  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
  • Data-driven & resultaatgericht
  • Heldere taal, no nonsense
  • Loyale partner voor de lange termijn
  • Transparante pricing
  • Hoog kennisniveau
HomeCases
Verfijn resultaten

Elke case een apart verhaal

Bij elke opdrachtgever hoort een aparte doelstelling en aanpak. Een aantal daarvan zijn uitgewerkt tot uitgebreide cases die deze aanpak en samenwerking duidelijk beschrijven. Deze vindt u onderstaand, gesegmenteerd op doelstelling.

Naast de verschillende praktijkcases en succes verhalen publiceert SDIM met enige regelmatig uitgebreide inhoudelijke whitepapers, in de vorm van checklists, guidelines en meer. Lees hier de whitepapers

Zo ontwikkelde SDIM een campagne die 21% meer actieve app gebruikers opleverde

Hoe slaagde SDIM erin het aantal installaties van de Omroep West app te verhogen en daarbij ook nog eens te zorgen voor meer actieve gebruikers van de app? Check het in deze case!

Het social succesverhaal van Burgerbar: 648% meer bereik op Instagram

Burgerbar doorbrak conventies, verbond diep met het publiek, en zette een nieuwe standaard in hamburger marketing.

SDIM en Surfana: surf lifestyle voor iedereen

In deze case onthullen we hoe SDIM’s creatieve campagne Surfana’s naamsbekendheid een enorme boost gaf en zorgde voor een golf aan boekingen!

Het succesverhaal van de UNHCR x SDIM online Winterization Campagne

Hoe slaagde SDIM erin traditionele en experimentele media te combineren voor optimale resultaten? Ontdek de impact van onze strategische keuzes.

Hoe het anchoring principe meer donaties realiseert voor de missie van Terre des Hommes

Samen met Terre des Hommes zet SDIM zich voortdurend in om als toonaangevend goed doel het aantal donaties te vergroten en tegelijkertijd hogere donatie bedragen