Social Media

Adverteren op social media is een buitengewoon doeltreffend marketinginstrument waarmee u uw doelgroep snel bereikt en prikkelt tot conversie. Indien correct opgezet en geoptimaliseerd betaalt een social media campagne zich gegarandeerd terug. De specialisten van SDIM adviseren u graag over de mogelijkheden die passen bij uw marketingstrategie. SDIM helpt u als vanzelfsprekend bij de inrichting van de social media campagnes.

Social media kanalen

Op geen enkel ander advertentiekanaal kunt u zo gericht adverteren als op social media. Zolang u weet welke doelgroep u wilt bereiken, kunnen de specialisten van SDIM gemakkelijk vaststellen welke kanalen het beste bij uw doelgroep aansluiten. Bij het opstellen van uw social media strategie kijkt SDIM verder dan enkel de geijkte kanalen en maken wij op basis van uw doelgroep en boodschap een selectie uit, onder andere, de volgende social media channels:

Vaak zijn de variabel geprijsde netwerken het meest geschikt. Zo betaalt u bij Facebook en LinkedIn, maar ook op Youtube, voor resultaat. Net zoals bij Google AdWords. De tactische inzet is afhankelijk van uw doelstelling. SDIM adviseert en kiest voor u de beste formaten en targeting opties om uw doelstelling effectief te bereiken.

De voordelen van adverteren op social media

Adverteren op social media brengt een aantal intressante voordelen met zich mee:

  • Extreem nauwkeurige doelgroep targeting mogelijk (keywords, interesses, lidmaatschap van specifieke groepen, demografisch, devices, locatie etc.)
  • Likes en shares hebben positieve invloed op uw ranking in zoekmachines.
  • Verhoogt het aantal (website)bezoekers
  • Verhoogt het aantal verkopen / leads uit uw website
  • Meer betrokkenheid bij uw doelgroep
  • Resultaat is direct meetbaar en inzichtelijk, desgewenst inclusief telefonische aanvragen
  • Realtime inzicht in het bereik en resultaat van de campagnes
  • U betaalt vaak alleen voor de clicks en de prijs is variabel (veiling)
  • Direct inzicht in wat uw campagne kost en ook wat deze u oplevert

Social media door SDIM

Als vanzelfsprekend is maximaal rendement op uw investering bij SDIM altijd de prioriteit. SDIM zorgt voor maximalisatie van het resultaat en levert advies over de te kiezen strategie. In de vorm van een uitgewerkte online middelenstrategie krijgt u vooraf inzicht in welke platformen, kanalen, advertentieformats en budget úw doelstellingen realiseren. Natuurlijk kunt u er ook gewoon voor kiezen om enkel één kanaal in te zetten. SDIM adviseert u graag.

Vragen over Social Media?

Tijmen Duijvenvoorde, van

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.