Sinds 2006 onafhankelijk

Over SDIM

SDIM maakt topniveau online marketing haalbaar voor alle organisaties. Van strategie tot operations, in Nederland, maar ook internationaal. Het hoge kennisniveau en focus op service zorgen voor jarenlange klantrelaties. Van B2C, B2B, start up, scale up, tot multinational of MKB. Altijd heldere taal en een doelgerichte, no-nonsense aanpak van een getalenteerd team digital marketing professionals. Met een duidelijke, unieke, visie op de toekomst van online marketing.

SDIM groeit door referenties, dat zegt alles!

HomeOver SDIM
Over SDIM

Lees de SDIM missie, visie, historie en cultuur van het SDIM. Bekijk het enthousiaste team, de partners, of haar verschillende MVO activiteiten. Ook kunt u hier SDIM een review geven.  Hier vindt u het adres en de route naar Haarlem

Waarom SDIM

  • Google reviews: 4,9 uit 5 *****
  • Heldere taal, no nonsense
  • 20 jaar online marketing ervaring
  • Hoog kennisniveau

De SDIM succesformule en missie

SDIM levert kwaliteit, zowel qua kennisniveau, operationeel als servicelevel. Het bedrijf is van a tot z is ingericht om zo efficiënt en klantvriendelijk mogelijk te werken. Het ontbreken van managementlagen, ticketsystemen, enorme rapportageboekwerken of visuals zonder inhoud zorgen dat SDIM de kosten voor u laag kan houden. SDIM levert doelgericht maatwerk welke de klantvraag beantwoordt of een opdrachtgever’s probleem daadwerkelijk oplost. Flexibiliteit, transparantie en snelle communicatie vormen de grondwet van SDIM. Lees meer over de bedrijfsmissie en het succes.

Bekijk onze bedrijfsinformatie

Historie

SDIM  is al vanaf de oprichting in 2006 gevestigd in Haarlem. Sinds die tijd is het bedrijf gestaag gegroeid tot één van de top full-service online marketing bureau’s van Nederland. Die groei is bewerkstelligd dankzij een forse verbreding van het dienstenaanbod en een flinke groei in opdrachtgevers en werknemers. Daarnaast hebben er tussentijds een tweetal overnames plaatsgevonden, de Ematters SEO tak en Wazooky Google Ads agency in de begindagen. Eind 2017 heeft er een management buy out plaatsgevonden.

Lees meer historie
ddma-via

Lidmaatschap brancheverenigingen VIA en DDMA

De online marketing branche is continu in beweging. Nieuwe technologieën zorgen er voor dat de mogelijkheden om mensen te bereiken en te communiceren enorm snel toenemen, maar ook dat de discussies rondom privacy, transparantie en ethiek orde van de dag zijn. Mede om die reden is SDIM al jarenlang verbonden aan branchevereningingen VIA Nederland (voorheen VEA en IAB Nederland) en de DDMA (Data Driven Marketing Association).

Lees meer

Team SDIM

Inmiddels bestaat ons team uit ruim 60 ervaren online marketeers. Elk volledig op online marketing in de breedte opgeleid, maar ook met een specialisatie op een vakgebied (SEO, Google Ads,  E-commerce, Social, Contentmarketing, Webanalytics, CRO, etc.)

Teamlead digital advertising

Chloë Fonville

Accountmanager sales & relatiebeheer

Koen van Essen

Culture Officer / Digital advertising specialist

Annette Fielmich

Teamlead content marketing

Sanne van der Raad

Data & Analytics consultant

Dave Swart

SEO specialist

Tom Duivenvoorden

U werkt direct met de beste specialisten via korte lijnen. Altijd hands-on en met het doel om uw organisatie doelen snel te realiseren. De mate van kennisdeling intern is zeer hoog waardoor elke specialist ook op andere gebieden altijd de benodigde basiskennis in huis heeft.

Bekijk het hele team

Partners & Relaties

Met de volgende bedrijven heeft SDIM reeds lange samenwerkingen en goede ervaringen. Doe er uw voordeel mee. Vraag om contactgegevens en/of referentie en we brengen u graag in contact.

Bekijk onze partners
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.