Meta Business Partner

SDIM is trots om een Meta Business Partner te zijn van Facebook en Instagram. Dit betekent dat we als digital marketingbureau toegang hebben tot exclusieve middelen, tools en informatiebronnen die ons helpen om onze klanten beter van dienst te zijn en hun online succes te vergroten.

Waarom SDIM

  • Top 3 Emerce 100
  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
  • Data-driven & resultaatgericht
  • Heldere taal, no nonsense
  • Loyale partner voor de lange termijn
  • Transparante pricing
  • Hoog kennisniveau
HomeCertificeringenMeta Business Partner

Het voordeel van het werken met een Meta Business Partner als SDIM is dat het bureau een diepgaande kennis heeft van de bedrijfsprocessen, doelstellingen en klanten van de organisatie. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte en effectieve digitale marketingoplossingen te bieden die naadloos aansluiten op de behoeften van de organisatie. SDIM fungeert als een vertrouwde adviseur en strategische partner, wat kan helpen bij het verbeteren van de algehele bedrijfsprestaties.

Daarnaast hebben we als Meta Business Partner toegang tot exclusieve trainingsmogelijkheden en ondersteuning van Facebook en Instagram. Dit stelt ons in staat om onze expertise en vaardigheden voortdurend te ontwikkelen en bij te houden met de nieuwste ontwikkelingen in de industrie. We kunnen ook snel reageren op vragen en problemen van onze klanten en hen de best mogelijke service bieden.

Door het uitbesteden van Facebook en Instagram advertising aan SDIM, kan een organisatie zich richten op zijn kernactiviteiten, terwijl het bureau de verantwoordelijkheid op zich neemt voor het opzetten en beheren van effectieve advertentiecampagnes. SDIM zorgt voor het opstellen van de strategie, het opzetten van de campagnes, het monitoren van de prestaties en het aanbrengen van verbeteringen waar nodig.

Bovendien beschikt SDIM over een team van ervaren professionals die constant op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de digitale marketingwereld. Dit betekent dat organisaties die hun Facebook en Instagram advertising uitbesteden aan SDIM kunnen profiteren van de nieuwste technieken en methoden om hun doelgroep effectief te bereiken en te converteren.