Certificeringen

TechSoup preferred partnership SDIM

TechSoup Nederland helpt sinds 2009 stichtingen en verenigingen om zich op professionele wijze uit te rusten met de meest recente IT producten. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij donaties en speciale non-profit kortingen van grote partijen, zoals Google, Microsoft, Adobe en andere. TechSoup heeft als doel om maatschappelijke organisaties uit te rusten met de technologie die… Lees meer »

SDIM geaccrediteerd partner Squeezely

S&D Interactive Media is geaccrediteerd partner van datamanagement platform (DMP) software Squeezely. SDIM en Squeezely werken intensief samen aan de ontwikkeling van de meest gebruiksvriendelijke datamanagement software op de markt. Hiermee hebben de klanten van SDIM direct toegang tot tooling die op alle fronten voldoet aan de eisen die SDIM stelt aan datamanagement software. Samen… Lees meer »

Premier Google Certified Partner

S&D Interactive Media werkt al sinds het ontstaan van het bedrijf nauw samen met Google en ontving daarvoor het Google Premier Agency certificering. Al in 2007 behaalde SDIM de status “Google AdWords Certified Partner (GACP) en is inmiddels PREMIER partner voor: Mobile ads Search ads Display ads Shopping ads En sinds kort ook; Video Ads… Lees meer »

Marktplaats Admarkt partner gecertificeerd bureau

Admarkt is het advertentiesysteem van Marktplaats.nl, waarmee het, onder andere, mogelijk is om advertentiecampagnes te managen op basis CPC. Net als Google heeft Marktplaats een kwaliteitskeurmerk voor bureaus, die de status van “Admarkt Gecertificeerd Bureau” kunnen behalen. Deze accreditatie is een officiële erkenning voor bureaus die uw Admarkt campagne uit handen nemen op hoog niveau. Vereiste is dat minimaal… Lees meer »

Friends of Search hoofdsponsor

SDIM wederom actief betrokken bij -en hoofdsponsor van- het Friends of Search Congres, een initiatief van brancheorganisaties DDMA en IAB Nederland. Met diverse sprekers uit binnen- en buitenland is Friends of Search hét nationale congres waar de laatste en belangrijkste ontwikkelingen op SEO- en SEA-gebied aan bod komen. Het event wordt sinds 2013 georganiseerd en… Lees meer »

Doubleclick

Doubleclick campaign management van Google. Adverteerders en agencies staan zelfs in de rij voor een licentie. SDIM verwacht dat nieuwe features die Google uitrolt het snelst binnen Doubleclick beschikbaar zullen zijn. Dat biedt adverteerders en hun agencies dus sneller kansen. De Doubleclick campaign management suite voor advertisers en agencies biedt een aantal features: Programmatic campaign management… Lees meer »

S&D Interactive Media & DDMA

 S&D Interactive Media is toegetreden tot de branchevereniging voor dialoogmarketing DDMA en committeert zich daarmee aan alle regels en voorschriften die daarmee gepaard gaan. Tevens is S&D Interactive Media mede-initiatiefnemer en oprichter van de DDMA commissie search. Waarom is S&D Interactive Media lid van DDMA geworden? “De zoekmachinemarketing branche is continu in beweging. Nieuwe ontwikkelingen en nieuwe… Lees meer »

AdForm certified agency

Adform is de nummer 1 agency DSP in Europa, voor: programmatic buying adserving campaign tracking data management bid management remarketing campaign optimization SDIM neemt deel aan het Adform certificeringprogramma.

IAB-Logo

S&D Interactive Media – IAB member

S&D Interactive Media is lid van het Interactive Advertising Bureau Nederland (IAB) en conformeert zich daarmee aan alle regels en voorschriften die daaraan verbonden zijn. Daaronder valt de Nederlandse  zoekmachinemarketing gedragscode searchbranche, maar ook de Richtlijnen Social expertise. Het IAB is de brancheorganisatie voor de online advertising en interactieve marketing industrie en omvat onder andere de Taskforce Search. Zij… Lees meer »

Channable feedmanagement tooling partner

S&D Interactive Media is geaccediteerd Gold partner van feedmanagement software Channable. SDIM heeft daarmee directe invloed op de ontwikkeling van nieuwe features en altijd als eerste toegang tot beta functionaliteit. De intensieve samenwerking tussen SDIM en Channable heeft, sinds de introductie 2013 geresulteerd in tooling die op alle fronten voldoet aan de eisen die SDIM stelt… Lees meer »

Google Web Designer certified

Google Web Designer certified

S&D Interactive Media is Google Web Designer certified. Deze Google certificering onderschrijft de kwaliteit en kennis van SDIM op het gebied van het gebruik van de Google Web design interface (software) en optimaal gebruik van (HTML5 – Richmedia) creatives voor en op: Het Google Display netwerk Youtube Google’s Doubleclick campaign management platform Google remarketing Tracking pixel integratie en… Lees meer »

Emerce 100 “Beste E-business Bedrijven”

In 2013 is S&D Interactive Media in de top 10 van “Emerce 100 “beste e-business bedrijven”, zoekmachinemarketing bureaus, op plek nummer 5 geëindigd. Het op hoog niveau servicen van grote opdrachtgevers is, gezien de grotere budgetten, relatief gemakkelijk. SDIM serviced echter ook middelgrote en soms zelf kleinere ondernemingen met hoogwaardige diensten en dan is deze… Lees meer »

Google Analytics Qualified

Voor professionele Google Analytics service providers heeft Google een apart certificeringsprogramma, naast het meer bekende (en behaalde) Adwords Qualified certificaat. Google Analytics Individual Qualifications Alle medewerkers van S&D Interactive Media zijn Google Analytics-gecertificeerd. Een bevestiging dat de benodigde kennis in huis is om onze klanten te voorzien van geavanceerde Google Analytics services. Ook geadviseerd worden… Lees meer »

Bing Ads Accreditatie

Sinds de introductie van Bing Ads voor de Nederlandse markt in 2012 is S&D Interactive Media één van de eerste bureaus met meerdere certified Bing Ads accreditaties. Bij S&D Interactive Media zijn álle verantwoordelijke Bing Ads campagnemanagers gecertificeerd. Een extra kwaliteitswaarborg dus. Onze BACP certificering verzekert u er dus van dat u te maken heeft… Lees meer »