Certificeringen

Snapchat advertising core competenties certified

Snapchat advertising core competenties certified agency

De Snapchat advertising core competenties certificering wordt verleend aan bureau’s die zich hebben bewezen in het succesvol plannen en uitrollen van gevorderde Snapchat advertising campagnes. Met het behalen van deze certificering wordt onder andere aangetoond dat SDIM over geavanceerde kennis beschikt op het gebied van: Het adviseren van de juiste advertising doelen en campagnemogelijkheden De… Lees meer »

SDIM Privacy Waarborg

Privacy Waarborg

SDIM heeft met succes de Privacy Waarborg Security Check doorlopen. Het organisatorische informatiebeveiliging is geaccrediteerd met het beveiligingslabel Zilver. SDIM heeft informatiebeveiliging geborgd binnen de organisatie en beleid gedefinieerd met betrekking tot operationele processen, toegangsbeheer en good governance. Wat houdt het keurmerk in Door een terugkerende audit van de gegevensverwerking, kijkt branchevereniging DDMA of organisaties… Lees meer »

ContentKing SEO tooling Certified Partner

SDIM is geaccrediteerd partner van ContentKing SEO tooling. SDIM heeft daarmee directe invloed op de ontwikkeling van nieuwe features en altijd als eerste toegang tot beta functionaliteit. De intensieve samenwerking tussen SDIM en ContentKing heeft, sinds de introductie 2016 geresulteerd in tooling die op alle fronten voldoet aan de eisen die SDIM stelt aan SEO tooling…. Lees meer »

Datatrics Certified Partner

De Datatrics Certified Partner badge wordt verleend aan online marketing partners die een partnerlicentie zijn overeengekomen met data management platform (DMP) Datatrics. Met deze certificering wordt aangetoond dat SDIM een dergelijke overeenkomst heeft gesloten en daarmee behoort tot het officiële partnerprogramma. Dit betekent onder andere dat SDIM actief wordt betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en invloed… Lees meer »

TechSoup preferred partnership SDIM

TechSoup Nederland ondersteunt sinds 2009 non-profitorganisaties bij het vinden van de juiste technologie en partners die ze nodig hebben om hun sociale missie te vervullen. Donaties en speciale non-profitkortingen van grote partijen zoals Google, Microsoft, Adobe en andere spelers maken dit mogelijk. Wat doet TechSoup Nederland? Als stichting adviseert en managet TechSoup de charitatieve marketing- en IT-programma’s… Lees meer »

Facebook Blueprint Certification

De Facebook Blueprint Certificering wordt verleend aan bureau’s die zich hebben bewezen in het succesvol plannen en uitrollen van gevorderde Facebook advertising campagnes. Met het behalen van deze certificering wordt onder andere aangetoond dat SDIM over geavanceerde kennis beschikt op het gebied van: Het managen van Facebook pagina’s Het selecteren en gebruiken van de juiste… Lees meer »

SDIM geaccrediteerd partner Squeezely

SDIM is geaccrediteerd partner van datamanagement platform (DMP) software Squeezely. SDIM en Squeezely werken intensief samen aan de ontwikkeling van de meest gebruiksvriendelijke datamanagement software op de markt. Hiermee hebben de klanten van SDIM direct toegang tot tooling die op alle fronten voldoet aan de eisen die SDIM stelt aan datamanagement software. Samen met Squeezely… Lees meer »

Premier Google Certified Partner

SDIM werkt al sinds de oprichting in 2006 nauw samen met Google en ontving daarvoor het Google Premier Agency certificering. Al in 2007 behaalde SDIM de status “Google AdWords Certified Partner (GACP) en inmiddels is heeft SDIM de felbegreerde en hoogst haalbare PREMIER partner badge met certificeringen op ALLE specialisaties Mobile Search Display Shopping Video… Lees meer »

Marktplaats Admarkt partner gecertificeerd bureau

Admarkt is het advertentiesysteem van Marktplaats.nl, waarmee het, onder andere, mogelijk is om advertentiecampagnes te managen op basis CPC. Net als Google heeft Marktplaats een kwaliteitskeurmerk voor bureaus, die de status van “Admarkt Gecertificeerd Bureau” kunnen behalen. Deze accreditatie is een officiële erkenning voor bureaus die uw Admarkt campagne uit handen nemen op hoog niveau. Vereiste is dat minimaal… Lees meer »

Friends of Search hoofdsponsor

SDIM wederom actief betrokken bij -en hoofdsponsor van- het Friends of Search Congres, een initiatief van brancheorganisaties DDMA en IAB Nederland. Met diverse sprekers uit binnen- en buitenland is Friends of Search hét nationale congres waar de laatste en belangrijkste ontwikkelingen op SEO- en SEA-gebied aan bod komen. Het event wordt sinds 2013 georganiseerd en… Lees meer »

Doubleclick

Doubleclick campaign management van Google. Adverteerders en agencies staan zelfs in de rij voor een licentie. SDIM verwacht dat nieuwe features die Google uitrolt het snelst binnen Doubleclick beschikbaar zullen zijn. Dat biedt adverteerders en hun agencies dus sneller kansen. De Doubleclick campaign management suite voor advertisers en agencies biedt een aantal features: Programmatic campaign management… Lees meer »

SDIM & DDMA

SDIM is toegetreden tot de branchevereniging voor dialoogmarketing DDMA en committeert zich daarmee aan alle regels en voorschriften die daarmee gepaard gaan. Tevens is SDIM mede-initiatiefnemer en oprichter van de DDMA commissie search. Waarom is SDIM lid van DDMA geworden? “De zoekmachinemarketing branche is continu in beweging. Nieuwe ontwikkelingen en nieuwe kanalen, zoals sociale media, zijn nieuwe… Lees meer »

IAB-Logo

SDIM – IAB member

SDIM is lid van het Interactive Advertising Bureau Nederland (IAB) en conformeert zich daarmee aan alle regels en voorschriften die daaraan verbonden zijn. Daaronder valt de Nederlandse  zoekmachinemarketing gedragscode searchbranche, maar ook de Richtlijnen Social expertise. Het IAB is de brancheorganisatie voor de online advertising en interactieve marketing industrie en omvat onder andere de Taskforce Search. Zij houdt zich… Lees meer »

Channable 2018

Channable feedmanagement tooling partner

SDIM is geaccediteerd Gold partner van feedmanagement software Channable. SDIM heeft daarmee directe invloed op de ontwikkeling van nieuwe features en altijd als eerste toegang tot beta functionaliteit. De intensieve samenwerking tussen SDIM en Channable heeft, sinds de introductie 2013 geresulteerd in tooling die op alle fronten voldoet aan de eisen die SDIM stelt aan productfeed… Lees meer »

Google Web Designer certified

Google Web Designer certified

SDIM is Google Web Designer certified. Deze Google certificering onderschrijft de kwaliteit en kennis van SDIM op het gebied van het gebruik van de Google Web design interface (software) en optimaal gebruik van (HTML5 – Richmedia) creatives voor en op: Het Google Display netwerk Youtube Google’s Doubleclick campaign management platform Google remarketing Tracking pixel integratie en adserving Geintegreerd… Lees meer »

Emerce 100 “Beste E-business Bedrijven”

In 2013 is SDIM in de top 10 van “Emerce 100 “beste e-business bedrijven”, zoekmachinemarketing bureaus, op plek nummer 5 geëindigd. Het op hoog niveau servicen van grote opdrachtgevers is, gezien de grotere budgetten, relatief gemakkelijk. SDIM serviced echter ook middelgrote en soms zelf kleinere ondernemingen met hoogwaardige diensten en dan is deze vermelding een… Lees meer »

Google Analytics Qualified

Voor professionele Google Analytics service providers heeft Google een apart certificeringsprogramma, naast het meer bekende (en behaalde) Adwords Qualified certificaat. Google Analytics Individual Qualifications Alle medewerkers van SDIM zijn Google Analytics-gecertificeerd. Een bevestiging dat de benodigde kennis in huis is om onze klanten te voorzien van geavanceerde Google Analytics services. Ook geadviseerd worden door een… Lees meer »

Bing Ads Accreditatie

Sinds de introductie van Bing Ads voor de Nederlandse markt in 2012 is SDIM één van de eerste bureaus met meerdere certified Bing Ads accreditaties. Bij SDIM zijn álle verantwoordelijke Bing Ads campagnemanagers gecertificeerd. Een extra kwaliteitswaarborg dus. Onze BACP certificering verzekert u er dus van dat u te maken heeft met een serieuze toeleverancier… Lees meer »