Stape.io Server-Side Tracking Partner

Als gecertificeerd Stape.io-partner hebben alle SDIM-dataspecialisten uitgebreide ervaring in server-side tracking-oplossingen. Onze expertise stelt ons in staat te helpen bij het implementeren en optimaliseren van server-side tracking, geschikt voor alle unieke en specifieke bedrijfsbehoeften.

HomeCertificeringenStape.io Server-Side Tracking Partner

SDIM heeft de waardering van Stape.io verdiend door onze bekwaamheid in het implementeren en beheren van server-side tracking-oplossingen via Stape.io. Onze experts zijn bedreven in het gebruik van Stape.io om datatracking naar een hoger niveau te tillen, terwijl we tegelijkertijd de privacy van gebruikers respecteren. Zo ben je niet meer afhankelijk van client-side JavaScript en 3rd party cookies.

Unieke Uitdagingen, Unieke Oplossingen

Bij SDIM begrijpen we dat ieder bedrijf zijn eigen specifieke uitdagingen en doelen heeft als het gaat om dataverzameling en -analyse. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die zijn aangepast aan uw behoeften en die naadloos kunnen worden geïntegreerd in uw bestaande marketingstack.

Erkenning door Stape.io

Door het hebben van onze Stape.io-certificering erkent Stape.io onze vaardigheden om:

  • Complexe server-side tracking setups te configureren.
  • De juiste tracking-parameters in te stellen afgestemd op uw KPI’s.
  • Nauwkeurigere en betrouwbaardere data te genereren dan met client-side tracking.
  • Te voldoen aan privacyregels zoals AVG.

Neem de volgende stap in server side tracking nemen?

Klaar om de volgende stap in uw datatracking te zetten met een gecertificeerd Stape.io partner? Neem nu contact op of lees meer over de voordelen hier.