Wij zijn Premier Google Partner en daar zijn we trots op!

HomeBerichtenWij zijn Premier Google Partner en daar zijn we trots op!
Geplaatst 4 augustus 2016 - Geschreven door: Pieter Borst

SDIM is sinds kort Premier Google Partner. Deze premier status onderscheidt ons van andere partners op het gebied van kennis, expertise en optimaal inzetten van Google producten. Daar zijn we uiteraard trots op dus leg ik graag uit wat dit precies inhoudt voor onze diensten en de samenwerking met onze opdrachtgevers.

Google Partner Badge

Een aantal jaar geleden introduceerde Google de “gewone” Partner Badge, ofwel de mogelijkheid voor online marketingbureaus om Google Partner te worden. Dat is de eerste stap in het Google Partner programma. Wij behaalden deze status en toonden daarmee aan dat wij de volledige kennis bezitten over de nieuwste producten van Google en dat wij naar volle tevredenheid onze klanten ondersteunen bij het inrichten en onderhouden van hun online marketingcampagnes. Een soort ‘seal of approval’ van de zoekmachine zelf dus.

Natuurlijk stelde Google bepaalde eisen aan deze Google Partner status, waaronder de volgende drie criteria:

  1. Certificeringen

Ten minste één werknemer moet individueel gekwalificeerd zijn, maar Google spoort bureaus aan op hun personeel goed op te leiden om hun services effectief te gebruiken. Daarom hebben bij SDIM alle Ads professionals de Ads Individual Qualification status behaald, en naast het basisexamen, heeft iedereen alle advanced examens behaald, in plaats van de verplichte één.

  1. Klantencentrum

Een Google Partner moet beschikken over een klantencentrum dat minimaal 90 dagen oud is, en moet binnen deze 90 dagen minimaal €10.000 aan mediaspend hebben beheerd voor haar klanten.

  1. Extra Kwaliteitseisen

Een bureau moet aan een aantal strenge eisen voldoen om zich Google Partner te mogen noemen, op basis van de kwaliteit van de campagnes die het bureau beheert. SDIM voldoet ruimschoots aan deze eisen, en is daarmee een bureau waarbij kwaliteit van onder andere Ads campagne set-up en campagnemanagement gewaarborgd is.

Premier Google Partner, het hoogst haalbare

SDIM is inmiddels officieel Premier Google Partner. Dat is de hoogste stap op de ladder van Google accreditaties. Hiermee erkent Google dat wij ons verder hebben gespecialiseerd in het werken met en optimaal inzetten van de verschillende Google Ads producten. Momenteel mogen wij ons expert en dus Premier Partner noemen op het gebied van:

  1. Search
  2. Mobile
  3. Shopping
  4. Display
  5. Video
Alle 5 specialisaties behaald!

Status SDIM Premier Google Partner specialisaties

Wat betekent Premier Google Partner voor onze klanten?

Met onze status als officiële Premier Google Partner zijn onze klanten, volgens de lezing van Google; ervan verzekerd dat wij een serieuze leverancier zijn voor onder andere Google Ads, Google Shopping, Display campagnes en strategie voor adverteren op mobiel. Onze campagnemanagers hebben alle mogelijke kennis in huis en zijn gecertificeerd om hierbij ondersteuning en advies op hoog niveau te geven. Daarnaast beschikken onze collega’s ook over individuele certificeringen voor onder andere: Search Advertising, Video Advertising, Mobile Advertising, Shopping, Google Analytics IQ en Shopping.

Als Google partner ontvangen we tevens directe support vanuit Google HQ in Dublin en Amsterdam. Dat helpt om bepaalde campagnes naar een hoger niveau te tillen, maar ook bij het oplossen van problemen, het testen van nieuwe features of zelfs het uitwerken van een compleet strategisch online advertising advies.

SDIM kwalitatief beter dan 95% van de bureaus

Zoals gezegd vergelijkt Google de Partner-bureaus aan de hand van een groot aantal criteria. SDIM scoort een Google Partner agency “Prestatie Index” score van 99% en behoort daarmee tot de top 1% bureau’s.  Ter vergelijking: de gemiddelde score is ongeveer 80%.

Google Ads premier agency prestatie index

Klik hier om de profielpagina van SDIM in het Google Partnerprogramma te bekijken. Wilt u meer weten over onze Premier Partner status? Of wilt u weten hoe wij onze kennis inzetten voor uw online campagnes? Neemt u dan graag contact op.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.