Uniek in Nederland. SDIM Google PREMIER partner op alle bedrijfsspecialisaties

HomeBerichtenUniek in Nederland. SDIM Google PREMIER partner op alle bedrijfsspecialisaties
Geplaatst 29 november 2016 - Geschreven door: Pieter Borst

Met trots kunnen wij mededelen dat SDIM nu ook Google PREMIER partner is op het gebied van videoadvertenties. Door de toekenning van deze Google-bedrijfsspecialisatie beschikt SDIM als een van de weinige bedrijven in Nederland over alle vijf bedrijfsspecialisaties. Een bevestiging van Google dat SDIM expertise en duurzame prestaties bij de klant heeft laten zien op het gebied van mobile, search, display, shopping en nu dus ook video ads.

SDIM kwalitatief beter dan 99% van agencies

Google vergelijkt partnerbureaus aan de hand van een groot aantal criteria. SDIM haalt een Google Partner agency ‘Prestatie Index’ score van 99% en behoort daarmee tot de top 1% beste bureaus volgens Google. Ter vergelijking: de gemiddelde score is ongeveer 80%. Klik hier om de profielpagina van SDIM in het Google Partnerprogramma te bekijken.

premier-google-partner-rgb-search-mobile-vid-disp-shop

Mobile-, search-, display, shopping en video ads

Het behalen van alle vijf Google bedrijfsspecialisaties is in Nederland een unieke prestatie. De specialisaties erkennen bedrijven die de Partner-status hebben verdiend, beter presteren en over expertise beschikken op het gebied van AdWords-producten. Een korte toelichting wat het behalen van deze bedrijfsspecialisaties volgens Google precies inhoudt:

Search Advertising

Het bedrijf heeft aangetoond de productprestaties te hebben verbeterd en specialistische kennis te hebben over algemene en gevorderde zoekconcepten voor het maken, beheren, meten en optimaliseren van campagnes met zoekadvertenties in het zoeknetwerk.

Mobile Advertising

Het bedrijf heeft aangetoond de productprestaties te hebben verbeterd en specialistische kennis te hebben over algemene en gevorderde concepten van Mobile Advertising, waaronder advertentie-indelingen, bieden en targeting, en campagnes meten en optimaliseren.

Video Advertising

Het bedrijf heeft aangetoond de productprestaties te hebben verbeterd en specialistische kennis te hebben over algemene en gevorderde concepten van Video Advertising voor het maken, beheren, meten en optimaliseren van campagnes met videoadvertenties op YouTube en internet.

Display Advertising

Het bedrijf heeft aangetoond de productprestaties te hebben verbeterd en specialistische kennis te hebben over gevorderde concepten van Display Advertising voor het maken, beheren, meten en optimaliseren van campagnes in het Display Netwerk.

Shopping Advertising

Het bedrijf heeft aangetoond de productprestaties te hebben verbeterd en specialistische kennis te hebben over algemene en gevorderde concepten van Shopping Advertising, waaronder het maken van een Merchant Center-account en productgegevensfeeds, en het maken en beheren van Shopping-campagnes.

Vraag of opmerking over het Google Partner Programma?

Voor meer informatie over het Google Partner Programma en alle vereisten waar SDIM aan voldoet kunt u terecht op deze pagina. Heeft u een vraag of opmerking over de bedrijfsspecialisaties? Of bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie op dit gebied kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen het u graag.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.