Friends of Search breidt uit en introduceert Friends of Search Awards

Friends of Search breidt uit en introduceert Friends of Search Awards

HomeBerichtenFriends of Search breidt uit en introduceert Friends of Search Awards
Geplaatst 26 september 2019 - Geschreven door: Stefan Rooijakkers

Als trotse mede organisator kondigen wij graag aan dat de zevende editie van het door DDMA en IAB Nederland succesvolle georganiseerde Friends of Search congres breidt uit naar België. Het jaarlijkse congres van de Europese search-sector krijgt, in samenwerking met de Belgische zusterorganisatie BAM, op 5 februari een extra editie in Brussel. Daarnaast worden op de Nederlandse editie op 4 februari de Friends of Search Awards voor het eerst uitgereikt.

Friends of Search brengt begin 2020 internationale SEA- en SEO-experts naar Nederland en België. Op 4 februari vindt Friends of Search wederom plaatst in de Kromhouthal in Amsterdam. Een dag later vindt het toonaangevende congres plaats op een nog nader aan te kondigen locatie in Brussel.

Friends of Search Awards

Voor de Nederlandse variant van Friends of Search wordt dit jaar ook iets nieuws geïntroduceerd: de Friends of Search Awards. De prestigieuze awards worden uitgereikt in twee categorieën: Beste SEA Case (PPC) en Beste SEO Case. Alle inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury van internationale experts, waaronder sprekers van (eerdere) edities van Friends of Search. De winnaars van de Friends of Search Awards krijgen een podium op het congres van 2020 in Amsterdam. De organisatie van Friends of Search heeft al vanaf de eerste editie de ambitie om dit voor elkaar te krijgen en is nu erg blij deze toevoeging te hebben gerealiseerd voor 2020.

Via deze link vindt u meer informatie en leest u het volledig persbericht.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.