Simpel Stappenplan

Hoe kunt u een kolommen set in Google Ads synchroniseren?

Indien u gebruikt maakt van een standaard kolommen set binnen Google Ads, is er goed nieuws! Het gebruik van een standaard kolommen set diende namelijk eerst handmatig ingesteld te worden per op zichzelf staand account. De kolommen set kon dus niet worden gesynchroniseerd met een ander account. Het is echter vanaf nu mogelijk om een kolommen set over te nemen naar een ander account!

HomeHelpcentrumGoogle Ads campagnesHoe kunt u een kolommen set in Google Ads synchroniseren?

Wat zijn hier de voordelen van?

Hier hangen verschillende voordelen aan. Indien de kolommen set nu eenmalig goed is ingesteld, kan deze heel gemakkelijk worden overgenomen in andere accounts. Dit zorgt voor veel tijdsbesparing in de set up fase van een account. Door het gebruik van een voor u persoonlijk ideale kolommen set, is het mogelijk om alle belangrijke data, binnen welk account dan ook, in een oogopslag te bekijken. 

Hoe kunt u een standaard kolommen set overal aanzetten?

De standaard set kolommen die u binnen accounts gebruikt, kunt u nu op een eenvoudige manier op meerdere accounts inschakelen, door dit stappenplan te volgen. 

Stap 1

Zet, indien die nog niet aanstond, binnen een account de voor u standaard set kolommen aan. 

Stap 2

Ga vervolgens naar een ander account en ga daar naar het overzicht van alle campagnes. Klik daar vervolgens op de knop kolommen en klik op ‘kolommen synchroniseren’. 

Screenshot kolommen synchroniseren

Stap 3

Klik vervolgens op de optie ‘een account’ om de voorkeuren van de kolommen set van een bepaald account door te voeren. Selecteer vervolgens het account waarmee u wilt synchroniseren. Dit kan door behulp van de zoekfunctie het juiste account op te zoeken. Klik vervolgens op toepassen en hoera; het is gelukt! Vanaf nu staat de kolommen set ook in dit account ingesteld!

Screenshot account keuze

Vragen over het analyseren van data of het aanzetten van de juiste kolommen? Neem vrijblijvend contact op met SDIM voor advies en meer informatie. 

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.