Maak je op voor de 7e editie van Friends of Search

Nog iets meer dan twee maanden en dan vindt de zevende editie van Friends of Search plaats. Sinds 2014 heeft het evenement jaarlijks plaatsgevonden. Friends of Search is hét online marketing evenement waar SEO en SEA experts samenkomen. SDIM is medeorganisator en trotse hoofdsponsor van dit evenement.

HomeBerichtenMaak je op voor de 7e editie van Friends of Search
Geplaatst 27 november 2019 - Geschreven door: Sanne van der Raad

De internationale conferentie Friends of Search staat in het teken van de nieuwste ontwikkelingen en kennisdeling rondom zoekmachinemarketing. Het belooft dit jaar wederom een spectaculaire editie te worden met toonaangevende internationale sprekers op het programma. Saillant detail: Wegens groot succes bestaat het event dit jaar niet uit een enkele dag, maar uit twee dagen: in Amsterdam en Brussel!

Het search landschap verandert in een hoog tempo. Daarom is het van groot belang dat je als expert op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Op het Friends of Search event staan grote internationale sprekers, die hun kijk op search anno nu met je delen. De presentaties bestaan uit bruikbare adviezen en tips waarmee je jouw kennis kunt verrijken en je bedrijf naar een hoger niveau tilt. Zowel sprekers als het aanwezige publiek zijn bijzonder vakkundig, wat de gelegenheid biedt tot een brede kennisdeling.

Grote internationale sprekers

Dit jaar staan er wederom internationale experts op het podium. Sprekers als Rik van der Kooi (Corporate Vice President of Microsoft Advertising), Martin Splitt (Developer Advocate of Google), Brad Gaddes (Co founder – AdAlysis) en Bastian Grimm (CEO & Co-founder of Peak Acce AG) zijn een kleine greep uit het grote aantal sprekers dat hun expertise deelt tijdens Friends of Search 2020. Bekijk hier alle sprekers.

Nieuw dit jaar: Friends of Search Awards

Ben jij een SEO of SEA expert met groot talent voor nieuwe inzichten of ideeën rondom search? Doe dan mee aan de Friends of Search Awards 2020. Deze nieuwe award uitreiking biedt kans voor iedereen die in de search industrie werkt en zijn digitale skills wil laten zien aan de rest van de wereld. De award uitreiking vindt plaats op het Friends of Search event, waarbij de winnaar een plek op het podium verdient om zijn case met het gehele Friends of Search publiek te delen.

De FOS Awards bestaan uit twee categorieën: Best SEO en Best SEA. Inleveren van een case kan uiterlijk tot 20 december! Meld je hier aan.

Ticketverkoop is al begonnen!

Friends of Search vindt plaats op 4 februari 2020 in de Kromhouthal in Amsterdam en op 5 februari 2020 in The Egg in Brussel. Een groot gedeelte van de tickets is al verkocht, dus wacht niet te lang en bemachtig hier alvast je ticket!

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.