SDIM implementatie partner van O2mc

HomeBerichtenSDIM implementatie partner van O2mc
Geplaatst 24 juni 2011 - Geschreven door: Jan Dirkzwager

O2mc is een open ontwikkel platform waarmee zoekmachine marketing campagnes op de best en meest efficient mogelijke manier kunnen worden gecreëerd en geoptimaliseerd. Met O2mc Create en O2mc Calc kan SDIM u nog beter van dienst zijn bij het maximaliseren van het resultaat uit uw zoekmachine advertising campagnes (o.a. Google Ads).

Door O2mc Create in te zetten voor uw website of -winkel, kunt u automatisch uw keywords, advertenties, advertentiegroepen en zelfs complete campagnes pauzeren op het moment dat u een product niet meer op voorraad heeft. En uiteraard weer automatisch activeren zodra een product (of dienst) weer leverbaar is. Wanneer u een nieuwe productlijn gaat voeren, hoeft u ons alleen maar een nieuwe versie van uw productfeed te sturen. De nieuwe campagnes gaan dan live, zodra u de nieuwe producten aan uw klanten kunt leveren.

O2mc is interessant voor webwinkels, maar zeker ook voor bedrijven in andere sectoren met een dynamisch product- of dienstaanbod of een variabel prijsaanbod, zoals vliegtickets. Ook tarieven en andere variabele producteigenschappen kunnen geheel geautomatiseerd correct worden weergegeven.

Met O2mc Calc biedt SDIM u een open, zeer geavanceerde en intelligente bidmanagement oplossing. Het systeem verbindt alle mogelijke databronnen op eenvoudige wijze. Hierdoor zorgen we voor een optimale biedingsstrategie, met als doel het maximaliseren van het rendement uit uw Google Ads campagne. Doordat SDIM preferred supplier is van O2mc, kunnen wij u helpen om het systeem zo in te richten dat het volledig aansluit bij uw strategie.

Kortom, wilt u meer rendement uit uw zoekmachine advertising campagne behalen en daarbij gebruik maken van back-end data, website data, externe databronnen (zoals het weerbericht) en campagne resultaten? Of heeft uw vragen over de mogelijkheden van het gebruik van O2mc systemen bij de optimalisatie van uw Google Ads campagne? Neem dan direct contact op met SDIM.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.