Video marketing

Twitch Advertising

Bevindt uw doelgroep zich op Twitch? Dat betekent dat er kansen liggen voor uw organisatie om uw doelgroep te bereiken. Welke kansen dat zijn, hoe u dat aanpakt en hoe SDIM hierbij kan helpen leest u op deze pagina.

Waarom SDIM

  • Top 3 Emerce 100
  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
  • Data-driven & resultaatgericht
  • Heldere taal, no nonsense
  • Loyale partner voor de lange termijn
  • Transparante pricing
  • Hoog kennisniveau
HomeDienstenVideo marketingTwitch Advertising

Wat is Twitch eigenlijk?

Twitch is een live-streamingplatform van Amazon. Op dit platform is het mogelijk om live te mee te kijken naar streams van gamers die een game aan het spelen zijn. Hierbij hebben gebruikers de mogelijkheid om met elkaar te chatten. Content creators kunnen een eigen community opbouwen en hiermee geld verdienen. Vergelijkbare platformen en concurrenten zijn vooral Youtube en Mixer van Microsoft.

Adverteren

Twitch biedt de adverteerders de mogelijkheid om te adverteren via het platform. Het is mogelijk om hele specifieke (veelal jongere) doelgroepen te bereiken. De doelgroep kan omschreven worden als jongvolwassenen met passie voor technologie en gamen. De gemiddelde kijktijd en betrokkenheid van gebruikers zijn hoog. Het kan dus een interessant kanaal zijn om te adverteren indien jouw doelgroep zich in deze niche markt bevindt. Twitch heeft momenteel 1,4 miljoen gebruikers in Nederland waarvan 230.000 regelmatig actief zijn.

De huidige opties bestaan uit native-en display advertenties óf videoadvertenties.  Veelgebruikt zijn preroll, midroll of post-roll advertenties. Net zoals op andere platformen geldt dat de content goed moet aansluiten bij de doelgroep.

Twitch advertising: waar kan SDIM u bij helpen?

Bent u juist geïnteresseerd in de mogelijkheden om te adverteren op Twitch? SDIM kan u met het opzetten van een contentstrategie, denk hierbij aan content creatie advies of content creatie. Aanvullend kan SDIM het advertentieaccount opzetten en inrichten, de campagnes draaien en optimaliseren op basis van de data.

Twitch advertising door SDIM

Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen succesvolle Twitch advertentiecampagnes op te zetten? SDIM is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en gaat altijd voor het maximale resultaat. Wat u kunt verwachten wanneer SDIM uw Twitch campagnes beheert:

-Een strategie o.b.v. doelstellingen
-Campagne monitoring en optimalisatie
-Resultaatgericht
-Kennisdeling
-Maandelijkse rapportage

Wilt u meer informatie over de advertising mogelijkheden van Video On Demand? Neem dan vrijblijvend contact op met SDIM.


Vragen over Twitch Advertising?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op