Overlays, aanbiedingen en meer toevoegen aan dynamische advertenties binnen Facebook

HomeBerichtenOverlays, aanbiedingen en meer toevoegen aan dynamische advertenties binnen Facebook
Geplaatst 26 april 2018 - Geschreven door: Chloë Fonville

Maakt u gebruik van dynamische advertenties binnen Facebook? Wilt u uw dynamische advertenties laten opvallen? Maak dan gebruik van de diverse mogelijkheden die Facebook biedt. Zo kunt u overlays en aanbiedingen toevoegen en kunt u bovendien een aantal aanpassingen doorvoeren binnen uw carrousel. Meer weten? Lees hieronder verder.

Overlay

Door het toevoegen van een overlay aan uw dynamische advertenties kunt u extra aandacht trekken naar de advertentie. Bij het instellen van een overlay kunt u twee typen selecteren; prijs en gratis bezorging. Prijs toont de exacte prijs, een doorgehaalde prijs of een kortingspercentage. Gratis bezorging komt bij de producten te staan waarvoor dit geldt. Wanneer u de overlay aan de dynamische advertenties toevoegt kunt u ook het uiterlijk aanpassen. U krijgt de keuze om de vorm, het lettertype, de kleur en de positie aan te passen.

Overlay toevoegen in dynamische advertenties

Aanbiedingen

Aanbiedingen zijn kortingen die je kunt laten zien in de kaart van je carrousel. Hierbij krijg je de ruimte om details weer te geven en de looptijd van de aanbieding.

Aanbiedingen in facebook advertenties bewerken

Diavoorstelling

Wanneer u gebruik maakt van een caroussel kunt u ervoor kiezen om indien mogelijk een diavoorstelling binnen een kaart weer te geven. Facebook pakt dan meerdere afbeeldingen van één item en laat deze in diavoorstelling zien in plaats van één afbeelding. Mocht u gebruik willen maken van deze optie heeft u ten minste 100 items in uw productverzameling nodig.

Diavoorstelling Facebook

Vaste kaarten

Mocht u de aandacht willen vestigen op een enkel product of mocht u uw producten willen introduceren kunt u gebruik maken van een vaste kaart. Een vaste kaart kunt u aan het begin of aan het einde van een dynamische advertentie toevoegen. In onderstaand voorbeeld is de vaste kaart gebruikt om het merk te introduceren, de gebruiker kan vervolgens door de producten scrollen.

Vaste kaarten facebook

Aangepast Advertentieteksten

Wilt u de productgegevens in de tekst laten terugkomen? Maak dan gebruik van aangepaste advertentieteksten. Hiermee kan je advertentieteksten maken op basis van de velden uit de feed/catalogus.

Aangepast Advertentieteksten

Vragen over het verbeteren van dynamische advertenties?

Wilt u meer weten over het optimaliseren van uw dynamische advertenties in Facebook? Wilt u weten hoe u overlays of aanbiedingen toevoegt aan uw dynamische advertenties? Of wilt u weten hoe u de carrousel opties optimaal inzet? Neem dan contact op en we helpen u verder!

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.