Moneymails emailing

HomeBerichtenMoneymails emailing
Geplaatst 8 december 2014 - Geschreven door: Jan Dirkzwager

Als u dit leest heeft u wellicht onlangs een email ontvangen van Moneymails. SDIM werd er inmiddels meermalen op geattendeerd dat deze emails zijn voorzien van een postadres. Dit adres is hetzelfde adres waar een aantal bedrijven is gevestigd, waaronder ook SDIM.

Vooralsnog hebben wij niet met 100% zekerheid kunnen achterhalen of deze emails inderdaad van 1 van de bedrijven gevestigd op ons adres afkomstig is, echter het lijkt er niet op. De namen waarmee de emails worden ondertekend zijn in ieder geval niet bekend in het pand. Wij vermoeden dan ook dat het adres van het bedrijfsverzamelpand mogelijk wordt gebruikt om geloofwaardiger over te komen. Op ons adres zijn namelijk ook een aantal online marketing gerelateerde bedrijven met een goede reputatie gevestigd.

De emailings bevat allemaal een prachtig aanbod en bevatten een -aantal- links. Deze links zijn voorzien van een tracking code. Mogelijk is het doel van deze links het binnenhalen van clicks, mogelijk is het allemaal onschuldig, maar wellicht kan het ook schadelijk zijn. We hebben uit veiligheidsoverwegingen niet zelf gechecked of de website waar naar wordt gelinked zogenaamde malware bevat.  Of er inderdaad een malafide partij achter zit weten wij dus niet zeker. We raden overigens wel aan om voorzichtigheid in acht te nemen bij het clicken op links in emails van afzenders die u niet kent.

Als u weet of denkt dat er iets mis is kunt u op deze website van de Consumentenbond overigens een klacht indienen.

 

 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.