SDIM bestaat 10 jaar!

HomeBerichtenSDIM bestaat 10 jaar!
Geplaatst 10 augustus 2017 - Geschreven door: Evelien Borst

2017 is het jaar waarin SDIM 10 jaar bestaat. Wat begon aan de keukentafel van een kleine woning in het centrum van Haarlem, is uitgegroeid tot een succesvol online marketingbureau, dat zich met de top van Nederland mag meten.

Deze mijlpaal moest natuurlijk worden gevierd, en dat is gelukt. Bijvoorbeeld door In het voorjaar met het hele bedrijf naar Mayrhofen te vertrekken voor een fantastisch skiweekend. Van oefenweide voor de beginners tot de inktzwarte Harakiri piste voor de echte waaghalzen, iedereen heeft zich geweldig vermaakt. Om SDIM nog verder in het zonnetje te zetten is er in het diepste geheim een glossy ontwilkkeld met daarin alle ins en outs, anekdotes en (al dan niet genante) foto’s van 10 jaar SDIM. Op een surprisefeest waar ook familie en vrienden niet ontbraken is het magazine gelanceerd. Een mooi document waar je over een paar jaar nog steeds met veel plezier doorheen kan bladeren.

Het jaar is nog lang niet voorbij maar nu al meer dan geslaagd. Namens het hele team van SDIM dank aan alle opdrachtgevers waar we al sinds jaar en dag met veel plezier voor werken. We kijken uit naar de volgende 10 jaar!

 

 

      

 

 

BewarenBewaren

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.