Data & Analytics

Google Analytics benchmarking

HomeHelpcentrumWebanalytics & reportingGoogle Analytics benchmarking

Update:  midden 2011 heeft Google Analytics de benchmarking functionaliteit stop gezet, helaas.

************************************************************************

In maart 2008 heeft Google aan Google Analytics een nieuwe feature toegevoegd; Google Analytics Benchmarking.

Deze feature geeft website eigenaren de mogelijkheid om de prestaties van de eigen website te vergelijken met die van branchegenoten. Tot op heden waren er uitsluitend dure tools beschikbaar om deze informatie te kunnen achterhalen. Door het kostenplaatje was dit alleen voorbehouden aan grote ondernemingen. Dat is nu verleden tijd.

SDIM verzorgt GRATIS de implementatie van Google Analytics voor opdrachtgevers. We helpen u graag bij de correcte set-up en het koppelen van uw (Google Ads-) zoekmachine advertising met Google Analytics.

Google Analytics basic set-up kosteloos uitbesteden?

Voor opdrachtgevers die Google Ads adverteren aan SDIM, uitbesteden, wordt de basic set-up van een Google Analytics account kosteloos aangeboden. Naast een resultaat verbetering van uw Google Ads campagne, wordt Analytics dus gratis voor u opgezet.

Google Analytics Advanced services

SDIM helpt met het bepalen van doelen en adviseert opdrachtgevers over welke informatie praktisch bruikbaar is om de website prestaties te verbeteren. De volledige set-up wordt daana verzorgd. Alleen DIE data die u nodig heeft, op het moment dat u het nodig heeft. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op