Online Marketing Masterclass

Als ondernemer of marketeer heeft u het vaak al druk genoeg. Dat zorgt er voor dat uw website nog wel eens een ondergeschoven kind wordt. Veelal door gebrek aan kennis en tijd. Toch ziet u wel het belang in van een goed scorende site, die goed vindbaar is in zoekmachines en een rendabele advertising campagne heeft.  Het moeilijkste is vaak om te bepalen waar u moet beginnen omdat er nou eenmaal zoveel mogelijk is. Het definiëren van de juiste doelstelling en het afbakenen van uw strategie kan daar bij helpen. 

SDIM levert daarom op maat gemaakte online marketing sessies. Tijdens deze sessies nemen we u stap voor stap mee in de wereld van online marketing. We gaan uitgebreid in op uw situatie en leveren daarbij concrete adviezen waar u direct mee aan de slag kunt. Dat begint bij het doen van een goede data-analyse op basis van uw eigen online statistieken maar we gaan een stap verder door ook actief met u mee te denken over uw bedrijf en business model. Hoe kunt u uw product of dienst het best online verkopen? Hoe kunt u uw omzet verder laten groeien? Hoe kunt u er voor zorgen dat uw naamsbekendheid vergroot wordt? Welke middelen zet u in als u een volledig nieuw product in de markt wilt zetten, online? Allemaal vragen waar onze online marketing masterclass antwoord op kan bieden.

Vooraf bespreken we samen met u een briefing (en debriefing) die als basis geldt voor de masterclass. Wat zijn uw doelstellingen? Wanneer wilt u die bereikt hebben? En, niet onbelangrijk, wat zijn uw verwachtingen? Wij geven een beeld van de do’s en don’ts, de mitsen en maren en vooral van de kansen die er liggen voor uw onderneming. Aan het eind van de dag gaat u weg met een helder plan over wat online marketing in de brede zin is, wat het voor u kan betekenen en waar u als eerste mee aan de slag moet.

De masterclasses worden alleen als maatwerk geleverd. Er is dus geen vast tarief omdat elke situatie een andere aanpak en tijdsinvestering vereist. De meeste trainingen zijn op basis van een dagdeel maar het kan ook zo maar zijn dat we meerdere sessies plannen. Neem contact met ons op om uw behoeften en de mogelijkheden door te spreken zodat we u een passend voorstel kunnen doen.

Vragen over Online Marketing Masterclass?

Thomas Meijer

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.