Training en opleiding online marketing

Online marketing masterclass

Door gebrek aan kennis en tijd is het voor organisaties moeilijk om bij te blijven bij alle online marketing ontwikkelingen.  Het moeilijkste is vaak om te bepalen waar u moet beginnen omdat er nou eenmaal zoveel mogelijk is. Het definiëren van de juiste doelstelling en het afbakenen van uw strategie kan daar bij helpen. De SDIM online marketing masterclass biedt voor deze situatie uitkomst.

Waarom SDIM

  • Google reviews: 4,9 uit 5 *****
  • 95% tevreden tot uiterst tevreden opdrachtgevers
  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
  • 20 jaar online marketing ervaring
  • Altijd het snelst met de nieuwste ontwikkelingen
HomeDienstenTraining en opleiding online marketingOnline marketing masterclass

Maatwerk Sessies

SDIM levert daarom op maat gemaakte online marketing sessies. Tijdens deze sessies nemen we u stap voor stap mee in de wereld van online marketing. We gaan uitgebreid in op uw situatie en leveren daarbij concrete adviezen waar u direct mee aan de slag kunt. Dat begint bij het doen van een goede data-analyse op basis van uw eigen online statistieken maar we gaan een stap verder door ook actief met u mee te denken over uw bedrijf en business model. Hoe kunt u uw product of dienst het best online verkopen? Hoe kunt u uw omzet verder laten groeien? Hoe kunt u er voor zorgen dat uw naamsbekendheid vergroot wordt? Welke middelen zet u in als u een volledig nieuw product in de markt wilt zetten, online? Allemaal vragen waar onze online marketing masterclass antwoord op kan bieden.

Debriefing

Een uitgebreide briefing (en debriefing) geldt als basis deze masterclass. Wat zijn uw doelstellingen? Wanneer wilt u die bereikt hebben? En, niet onbelangrijk, wat zijn uw verwachtingen? Op basis daarvan zal een masterclass worden ontwikkeld die een beeld geeft van van de do’s en don’ts, de mitsen en maren en vooral van de kansen die er liggen voor uw onderneming. Aan het eind van de dag gaat u weg met een helder plan over wat online marketing voor u kan betekenen en waar u als eerste mee aan de slag moet.

De masterclasses worden alleen als maatwerk geleverd. Er is dus geen vast tarief omdat elke situatie een andere aanpak en tijdsinvestering vereist. De meeste trainingen zijn op basis van een dagdeel maar het kan ook zo maar zijn dat we meerdere sessies plannen. Neem contact met ons op om uw behoeften en de mogelijkheden door te spreken zodat we u een passend voorstel kunnen doen.

Wat levert SDIM?

  • Briefing en debriefing vooraf
  • Maatwerk masterclass
  • Op locatie mogelijk
  • Meerdere specialisten aan het woord
  • Ruimte voor interactie en vragen

Vragen over Online marketing masterclass?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op