Ook in 2024 blijft SDIM trotse sponsor van Friends of Search

Op 21 maart 2024 wordt in Amsterdam voor de elfde keer het evenement Friends of Search georganiseerd. Dit is een van de meest prominente congressen in Europa op het gebied van zoekmachinemarketing.

HomeBerichtenOok in 2024 blijft SDIM trotse sponsor van Friends of Search
Geplaatst 23 januari 2024 - Geschreven door: Stefan Rooijakkers

Gezien de snelle evolutie van het zoekmachinelandschap, is het essentieel voor professionals in deze sector om de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend te volgen. Tijdens dit evenement zullen vooraanstaande internationale experts, waaronder Aleyda Solis, Kevin Indig, Gianluca Binelli en Martin Röttgerding, hun inzichten en visies delen over de stand van zaken in SEO en PPC in het jaar 2024. Deze editie van Friends of Search op 21 maart belooft wederom een uitstekende editie te worden. Daarnaast is het de ideale gelegenheid om je professionele netwerk te vergroten.

Vanuit SDIM helpen Bas van Poorten en ikzelf al jaren DDMA en VIA Nederland met de organisatie van dit toonaangevende congres. SDIM is al sponsor sinds de eerste editie.

Tickets zijn online verkrijgbaar via shop.friendsofsearch.com. Voor SDIM klanten hebben wij kortingscodes beschikbaar, neem contact op met een van jouw contactpersonen binnen SDIM om deze code te bemachtigen.

Friends of Search 2024

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op