SEO vriendelijke en efficiënte content schrijven, de SDIM summercourses

HomeBerichtenSEO vriendelijke en efficiënte content schrijven, de SDIM summercourses
Geplaatst 22 juni 2014 - Geschreven door: Pieter Borst

Het schrijven van goede teksten voor websites is vaak zo makkelijk nog niet. Een tekst kan volgens uzelf leuk ogen en goed leesbaar zijn, maar vinden uw klanten dat ook? Zaken die voor u zo vanzelfsprekend zijn, zijn dat vaak niet voor een gemiddelde sitebezoeker. En dus moet u zorgen dat uw product of dienst in Jip en Janneke taal wordt uitgelegd. Maar ook weer niet te informeel. U wilt immers wel professioneel overkomen en commercieel natuurlijk want u wilt ook dat mensen met u in zee gaan en niet met de concurrent. Maar dan bent u er nog niet. Want wat vindt Google van de tekst? Wie weet staan er wel woorden in die in werkelijkheid nooit worden gebruikt als zoekterm.

SEO copywriting

Een tekst die niet goed vindbaar is wordt ook niet gelezen, al is ie nog zo goed geschreven. Kortom er zijn zoveel factoren waar u rekening mee moet houden bij het schrijven van goede content op uw website, dat u eigenlijk gedwongen bent het uit te besteden. Maar wat als u het zelf zou leren? Dan hoeft u niet voor elk zinnetje een specialist te bellen.

Masterclass SEO copywriting – SDIM Summercourse 

Klinkt dit bekend? En wilt u daar wat mee? Dan is de SDIM summercourse iets voor u! Een uitgebreide workshop waarin u helemaal getraind wordt in het schrijven van effectieve, goed leesbare teksten voor op uw website terwijl u ook nog rekening houdt met de eisen van Google. En passant krijgt u nog eens een heerlijke lunch van en leren wij u de basisbeginselen over SEO, usability en Google Analytics. Interesse? Hier kunt u meer lezen over het programma, trainingsdata en kosten. Tevens kunt u zich inschrijven.

Houd onze site in de gaten voor updates over nieuwe cursusdata en het verslag van de editie van 3 juli.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.