Leer in een dagdeel hoe u zelf SEO copy kunt schrijven

Workshop SEO Copywriting

Content is king! Hoe vaak hoort u dat tegenwoordig niet? Maar wat bedoelen ze daar eigenlijk mee? En hoe kunt u dat toepassen voor uw website? Wat is goede content? En hoe kunt u dat leren schrijven? Met deze interactieve workshop kunt u zelf op structurele wijze uw website optimaliseren door goede content te produceren.

 

Waarom SDIM

 • Top 3 Emerce 100
 • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
 • Data-driven & resultaatgericht
 • Heldere taal, no nonsense
 • Loyale partner voor de lange termijn
 • Transparante pricing
 • Hoog kennisniveau
HomeWorkshop SEO Copywriting

Hoe u dat kunt bereiken?

Heel simpel, door onze  workshop te volgen! Gewoon bij ons op kantoor, zodat we korte lijnen naar onze afdelingen hebben in het geval van specifieke vragen. Wat kunt u verwachten? Tijdens deze workshop SEO Copywriting, komt vindbaarheid in Google uitgebreid aan bod. U wilt immers gevonden worden. Maar ook het gedrag van uw bezoekers nemen we onder de loep. We bekijken uw statistieken en het gedrag van uw (potentiële) klanten en spelen daarop in.

Wanneer is de eerstvolgende SEO Copywriting workshop?

De workshops worden bij voldoende vraag meerdere keren per jaar georganiseerd. Informeer via ons contactformulier wanneer de volgende workshop op de planning staat.

Wat levert deze workshop u op?

De dag staat, naast kort analyseren van statistieken, vooral in het teken van (SEO) copywriting.

 • Hoe worden uw teksten vindbaar in Google?
 • Altijd al willen weten waarom meta titles en meta descriptions zo belangrijk zijn? Wij leggen kort uit op welke manier meta’s uw Google rankings beïnvloeden en waar een goede meta title en meta description aan moet voldoen.
 • Maar ook: hoe zet u uw potentiële klanten om in kopers van uw producten of diensten?
 • En hoe krijgt u meer belletjes of mailtjes m.a.w.: hoe bouwt u belangrijke contacten op via uw website?
 • Hoe schrijft u een goed vindbare blogtekst of een gedegen online persbericht?

Op al deze vragen krijgt u gedurende deze dag antwoord. Aan het eind van de workshop bent u allereerst amateurspecialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie en website statistieken. Daarnaast beschikt u over een aantal aantrekkelijk geschreven teksten voor op uw eigen website, die bovendien helemaal SEO-proof zijn.

Het programma ziet er als volgt uit:

09.45 uur: Inloop met koffie en thee

10.00 uur:  Start workshop met uitleg over Google, bezoekersgedrag, (SEO) copywriting, bloggen, schrijven voor het web, analyses, handige tools

11.00 uur:  Instructie voor het optimaliseren van webteksten (en/of blogs, FAQ’s, nieuwsbrieven, online persberichten) voor uw eigen website. 

13.30 uur:  Einde workshop

Tussendoor verzorgen wij vanzelfsprekend de nodige versnaperingen.

Kosten

De SDIM SEO Copywriting workshop kost € 249,- per inschrijving. Daarvoor krijgt u een volledig cursusdagdeel, inclusief hapje en drankje. Na afloop krijg je van ons een certificaat. Cursusdagen voor een heel team, afdeling of bedrijf zijn afneembaar op aanvraag. Liever een andere training? In overleg is het ook mogelijk om later in te stromen, of om een maatwerk training af te nemen.

Wacht niet te lang met inschrijven, want het aantal plaatsen is beperkt. NB: Mocht u onverhoopt verhinderd zijn en u heeft zich wel ingeschreven voor de cursus? Meld dit dan minimaal twee dagen van tevoren. Wanneer u niet komt opdagen zonder afbericht zijn wij genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

SDIM training inschrijfformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.