Loten.nl

Op loten.nl zijn alle trekkingsuitslagen, de laatste loterij-acties en nieuwtjes over loterijen te vinden. Sinds 2018 ondersteunt SDIM loten.nl op het gebied van SEO en webanalytics.

Waarom SDIM

  • Ervaring met elk CMS (Wordpress, Magento etc.)
  • Ook ervaren in Digital PR
  • Google reviews: 4,9 uit 5 *****
  • 95% tevreden tot uiterst tevreden opdrachtgevers
  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
HomeReferentiesLoten.nl

Voor Loten.nl hebben we SDIM in de arm genomen voor het SEO-vraagstuk: Hoe kom je hoger in Google. Zeker met de maanden december en januari in het vooruitzicht is het voor loten.nl van groot belang om goede posities te verwerven en behouden in zoekmachines. Voor de Staatsloterij Oudejaarstrekking willen we natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.

Als webbouwer werken we al langere tijd samen met SDIM. Persoonlijk heb ik echter nog geen gebruik gemaakt van hun diensten. Daar is nu dus sinds kort verandering in gekomen met de samenwerking van Stefan en Dennis. Met 10 jaar websites bouwen dacht ik vooraf al redelijk wat SEO-kennis in huis te hebben. Dat SEO een andere tak van sport is bleek al vrij snel na onze eerste meeting. Het is bijzonder prettig om in gesprek te zijn met mensen die echt weten waar ze het over hebben.

Ook ben ik zeer te spreken over de insteek van de samenwerking: SDIM geeft mij handvatten om mee te werken. Natuurlijk kun je ook alles aan hen uitbesteden maar ik wil het graag zelf weten, kunnen en doen. Dat heeft Stefan voorafgaand aan de meetings al goed begrepen en heeft mij met verschillende tools laten zien waar de pijnpunten liggen. In korte tijd is mijn SEO-kennis een stuk rijker en kan ik aan de slag om met loten.nl betere posities te behalen.

SDIM is zonder meer een partij om aan te bevelen.

Jeroen de Beurs – Ontwikkelaar van Loten.nl

Nieuwsgierig geworden?

Voor Loten.nl heeft SDIM de volgende diensten verleend