SEO trainingen

Goed scoren in Google betekent hard werken aan SEO. U heeft twee opties: u besteedt het hele proces uit, of u doet het zelf. SDIM brengt u de fijne kneepjes van het complexe vak bij middels op maat gemaakte SEO trainingen.

Maatwerk SEO training

SEO is een complex traject dat lang duurt en voortdurend aan veranderingen onderhevig is. Een proces dat vaak begint met het creëren van awareness, commitment en enthousiasme bij iedereen die bij het bedrijf betrokken is. De SEO training van SDIM wordt volledig voor u en uw medewerkers op maat gemaakt. De missie van uw bedrijf, de kennis van uw medewerkers, uw doelen en behoeftes vormen de input voor de training. SDIM neemt u bij de hand door de complexe materie van SEO, gaat in op de nieuwste ontwikkelingen en biedt veel ruimte voor interactie. Uiteraard vindt de training op uw locatie plaats.

SEO Copywriting

Zoekmachinevriendelijke, conversiegerichte en lekker leesbare webteksten schrijven; een hele kunst en een onontbeerlijke voorwaarde in SEO-land. Of u nu zelf de pen ter hand neemt of u heeft een team van copywriters in huis: een training SEO copywriting is een absolute must wanneer u streeft naar succesvolle websitecontent die aanzet tot actie. Een training SEO copywriting van SDIM brengt u op een professioneel niveau van SEO-copywriting. U bent in staat teksten te schrijven die aansluiten bij de vraag van uw doelgroep en die bovendien goed gevonden worden door de zoekmachines.

Vragen over Trainingen SEO?

Thomas Meijer

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.