Duurzame aanpak voor de lange termijn

SEO autoriteit

Linkbuilding, of hoe het bij SDIM liever wordt genoemd: het optimaliseren van uw online autoriteit, geldt anno nu nog steeds als een essentiële ranking factor en methode om beter te ranken. (domein)Autoriteit is niet voor niets één van de drie pijlers van een succesvolle SEO strategie. Linkbuilding is de strategie die er voor zorgt dat links van andere relevante websites verwijzen naar uw website en content.

Waarom SDIM

 • Expert in 30+ SEO-tools
 • Realtime SEO-probleem signalering inbegrepen
 • Eigentijdse Full funnel SEO aanpak
 • Ervaring met elk CMS (Wordpress, Magento etc.)
 • Expert in website migraties
HomeDienstenSEO – zoekmachine optimalisatieSEO autoriteit

De juiste aanpak voor het verbeteren van uw online autoriteit leidt tot een toename in:

 1. Het organisch verkeer naar de pagina’s waar de strategie zich op focust.
 2. Het verwijzend verkeer naar uw website.
 3. De kwaliteit en populariteit van uw website


Bent u op zoek naar een partij die uw domeinautortiteit op een duurzame wijze kan vergroten en bij wie u linkbuilding kunt uitbesteden? SDIM helpt door middel van een kwalitatieve linkbuildingstrategie de autoriteit van uw website te verbeteren en zo het resultaat uit organisch verkeer te vergroten. Geen schimmige blognetwerken of het kopen van geautomatiseerde links, maar door het aanbieden van inhoudelijk waardevolle content links verzamelen die ook op de lange termijn bijdragen aan uw profiel. SDIM is compleet transparant in de over de strategieën en de manier van outreach die wordt toegepast.

Hoe gaat SDIM voor u aan het werk

SDIM is van mening dat bij het opbouwen van autoriteit kwaliteit boven kwantiteit gaat. Linkbuilding is voor elke website, business en markt anders en vergt tactieken en adviezen op maat. Als specialistisch bureau biedt SDIM:

 • Een nulmeting en analyse van het huidige linkprofiel
 • Continue analyse en bijsturing en inzage in autoriteit signalen.
 • Controle op een vervuild linkprofiel.
 • Een complete concurrentieanalyse. Hoe verhoudt het linkprofiel zich tot de concurrentie.
 • Creatieve strategieën en tactieken op maat.
 • Linkbuilding outreach. SDIM kan u ontzorgen door de linkbuilding uit handen te nemen en biedt complete transparantie in de voortgang van het linkbuilding traject.
 • Linkbuilding trainingen op maat. Met onze trainingen leert SDIM hoe u uw online autoriteit vergroot.

Link opportunities in kaart brengen

Op basis van de gekozen strategieën, is er al snel inzicht in op welke manier de online autoriteit wordt vergroot. SDIM brengt de belangrijkste link opportunities in kaart. Grofweg kunnen deze worden onderverdeeld in quickwins en duurzame links. Quickwins kunnen direct worden opgepakt en zijn links die relatief eenvoudig te verkrijgen zijn. Kwalitatieve en duurzame linkbuilding gaat verder dan alleen het verkrijgen van een link. Het moet een positieve invloed hebben op uw bedrijf. Het verhogen van online autoriteit hangt nauw samen met content marketing, social media en een stukje PR. Juist deze kwaliteit zorgt ervoor dat u een streepje voor heeft op uw concurrenten.

Link earning

Link earning is een effectieve vorm van linkbuilding. De content die op de website staat is zó waardevol dat andere websites naar de content gaan linken. Op deze manier hoeft u dus niet aan outreach te doen. Op zoek gaan naar de behoefte van de gebruiker en meerwaarde creëren zorgt voor linkable content.

Elke website vergt een andere link earning aanpak. Een voorbeeld van een methode is Digital PR, waarbij je persberichten gebruikt om backlinks te veridenen. SDIM zorgt voor strategieën op maat en creëert ook voor uw website linkable content. Link earning hangt nauw samen met content marketing. Door actief aan de slag te gaan met de juiste contentcreatie en het promoten van deze content zorgt u ervoor dat kwalitatieve links worden verdiend.

Bent u benieuwd hoe SDIM de online autoriteit voor uw website kan vergroten? Neem vrijblijvend contact op voor een advies op maat!


Vragen over SEO autoriteit?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op