DDMA search commissie oprichting & IAB Lidmaatschap

HomeBerichtenDDMA search commissie oprichting & IAB Lidmaatschap
Geplaatst 9 maart 2012 - Geschreven door: Jan Dirkzwager

SDIM is toegetreden tot de branchgevereniging voor dialoog marketing als “DDMA als kennis- en reguleringspartner”en confirmeert zich daarmee aan alle regels en voorschriften die daarmee gepaard gaan. Tevens is SDIM mede-initiatiefnemer en oprichter van de commissie search binnen de DDMA. Lees meer in de volledige aankondiging op de website van DDMA of onze eigen aankondiging.

SDIM is verder ook lid van  het IAB en confirmeert zich daarmee tevens aan alle regels en voorschriften die daaraan verbonden zijn. Daaronder valt de Nederlandse  zoekmachinemarketing gedragscode searchbranche, maar ook de richtlijn social expertise. Meer informatie over ons lidmaatschap leest u hier

Gezien de groei en steeds verdergaande professionalisering zijn we lidmaatschap van de twee belangrijkste branche verenigingen aan onze stand verplicht. Dat het er tot op heden niet van is gekomen is meer gebrek aan tijd dan aan de wil. Het is de bedoeling dat we actief zullen gaan bijdragen aan de doelstelling van de brancheverenigingen en die van de search commissies in het bijzonder. Uiteraard zullen we belangrijke ontwikkelingen hier melden, dus blijf ons volgen.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.