[VIDEO] De voordelen van een bedrijfsmanager in Instagram en Facebook

Maakt u zakelijk gebruik van Facebook of Instagram, maar heeft u nog géén Bedrijfsmanager? Maak die dan vandaag nog aan! De bedrijfsmanager kan jou als organisatie helpen om alle marketingactiviteiten op één plek te beheren. Bekijk de video voor alle voordelen.

HomeBerichten[VIDEO] De voordelen van een bedrijfsmanager in Instagram en Facebook
Geplaatst 5 september 2019 - Geschreven door: Chloë Fonville

Wat is de Facebook Bedrijfsmanager?

De Bedrijfsmanager is een handige tool die organisaties helpt om alle marketingactiviteiten binnen Facebook op één locatie te beheren. Zo kun je het platform gebruiken om pagina’s te beheren en advertenties uit te voeren, maar ook om marketingpartners toe te voegen zodat zij eenvoudig kunnen ondersteunen. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een Bedrijfsmanager. Deze zijn in drie groepen onder te verdelen: professionaliteit, veiligheid en efficiëntie.

Professionaliteit

Een Bedrijfsmanager helpt jou om privé en zakelijk gescheiden te houden. Je hoeft collega’s niet langer als vriend toe te voegen om hen toegang te geven tot de assets en er is minder kans op vergissingen, zoals per ongeluk reageren uit naam van jouw organisatie in plaats van als jezelf.

Veiligheid

Je kunt jouw accounts eenvoudiger beschermen. Maak bijvoorbeeld gebruik van het beveiligingscentrum, om tweestapsverificatie in te stellen of om een dynamische kaart met beveiligingsmeldingen te bekijken. Check daarnaast via de Bedrijfsmanager in één keer welke gebruikers toegang hebben met welke rechten binnen het account. Deze toegang kun je eenvoudig verlenen en ontzeggen.

Efficiëntie

Als laatst werkt een Bedrijfsmanager ook efficiënter. Zo heb je één centraal dashboard met daarin jouw verschillende assets, zoals pagina’s, advertentieaccounts, pixels en apps. Binnen dat dashboard kun je gebruikers met verschillende rechten toevoegen aan de verschillende assets. Zo kun je met meerdere collega’s en partners, waaronder developers en agencies, binnen de Bedrijfsmanager samenwerken. Aanvullend krijg je binnen de Bedrijfsmanager toegang tot extra functionaliteiten zoals het aanmaken van productcatalogi en het uploaden van doelgroepen op basis van klantenlijsten. Zo kun je jouw doelgroep nóg gerichter benaderen.

Dus, wil jij jouw Facebook marketingactiviteiten professioneel, veilig en efficiënt aanpakken. Start dan vandaag nog met het aanmaken van een Bedrijfsmanager.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.