Eerste internationale sprekers Friends of Search 2016 bekend

HomeBerichtenEerste internationale sprekers Friends of Search 2016 bekend
Geplaatst 4 november 2015 - Geschreven door: Jan Dirkzwager

Ook dit jaar is SDIM weer actief betrokken en sponsor van het Friends of Search Congres, een initiatief van brancheorganisaties DDMA en IAB Nederland. Met diverse sprekers uit binnen- en buitenland is Friends of Search hét nationale congres waar de laatste en belangrijkste ontwikkelingen op SEO- en SEA-gebied aan bod komen. Inmiddels zijn de eerste internationale sprekers Friends of Search 2016 bekendgemaakt.

Sprekers Friends of Search 2016

Op 11 februari komen ’s werelds beste searchexperts naar Amsterdam om hun kennis en ervaring op het gebied van zoekmachinemarketing en SEO te delen. Onder de eerste sprekersbevinden zich Will Reynolds, oprichter van SEER Interactive, Larry Kim, oprichter van WordStream en onlangs uitgeroepen tot US Search Personality of the Year, Lee Odden, CEO van TopRank, Niels Doerje, Managing Director Product & Engineering van HRS Holidays, Emily Grossman, Mobile Marketing Specialist bij MobileMoxie en Olivia Harvey, Mobile Solutions Specialist bij Google. Het congres staat onder leiding van Bas van den Beld, die dit jaar werd uitgeroepen tot European Search Personality of the Year.

Eduard Blacquière, SEO-specialist bij OrangeValley en lid van de Friends of Search-werkgroep: “In landen als Engeland, Duitsland en de VS gaan de ontwikkelingen op searchgebied sneller dan hier. We zijn dan ook trots dat er dit jaar weer zoveel internationale topsprekers hun kennis en ervaringen naar Nederland brengen. Friends of Search vervult daarmee duidelijk een behoefte. Het congres wordt elk jaar populairder – vorig jaar was het zelfs al twee maanden van tevoren uitverkocht.”

Early bird tickets Friends of Search

Friends of Search vindt op 11 februari 2016 plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. 100 early bird tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar voor € 245,00. Tickets zijn hier te koop. Bent u zelf niet in de gelegenheid om het congres te bezoeken? Houd dan onze weblog in de gaten! Ons team, dat samen met enkele relaties het congres bezoekt, doet uitgebreid verslag van de belangrijkste punten die worden gepresenteerd.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.