Indeed introduceert het Indeed Hiring Platform

HomeBerichtenIndeed introduceert het Indeed Hiring Platform
Geplaatst 18 juni 2021 - Geschreven door: Chloë Fonville

Volgens Indeed heeft een werkgever gemiddeld 94 kandidaten nodig voordat de geschikte kandidaat is gevonden, kost het gemiddeld 90 dagen voordat iemand daadwerkelijk is aangenomen en gebruiken werkgevers gemiddeld 24 verschillende tools om iemand aan te nemen. Hierop heeft Indeed het Indeed Hiring Platform geïntroduceerd.

Wat is het Indeed Hiring Platform?

Indeed heeft het Indeed Hiring Platform gelanceerd waarbij werkgevers online sollicitatiegesprekken met sollicitanten kunnen houden. Het uitzetten van een baan binnen Indeed wordt hierbij gecombineerd met de technologie van Indeed om vervolgens ook de juiste kandidaat te vinden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1 is het plaatsen van de baan op Indeed. Dit kan op drie verschillende manieren. Je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van een feed, om de vacature van de site te laten scrapen of om vacatures handmatig te plaatsen. Elke manier heeft zijn eigen voor en en nadelen. Stap 2 geeft de werkgever de kans om criteria op te stellen om ervoor te zorgen dat het systeem van Indeed kwalitatieve kandidaten kan uitfilteren, ook geeft Indeed de optie om een assessment bij de kandidaat neer te leggen. De kandidaten kunnen vervolgens binnen het systeem een interview inplannen. De tijdstippen voor de interviews zijn door de werkgever eerder opgegeven. Stap 3 is het interview zelf, de werkgever kan hierbij de kandidaten beoordelen via een telefoon of videogesprek. De interviews vinden plaats binnen het platform van Indeed Interview welke speciaal ontworpen is voor sollicitatiegesprekken.  Zo kunnen werkgevers CV’s downloaden in een call of kandidaten gezamenlijk berichten sturen.

Hieronder enkele previews van het Indeed Hiring Platform.

 

 

Aan de slag

Aan de slag met Indeed Hiring Platform? Neem contact op met SDIM!

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op