Online marketing workshops bij SDIM

SDIM biedt diverse online marketing workshops en trainingen aan, die meerdere keren per jaar worden georganiseerd. Dankzij onze 15+ jaar ervaring met online marketing, hebben wij veel relevante kennis in huis om u meer inzicht te geven in belangrijke onderwerpen. Wij vinden het erg belangrijk dat u de opgedane kennis en vaardigheden direct kunt toepassen in de praktijk. Om die reden hebben onze workshops naast de theorie ook een praktische insteek. Onze senior specialisten nemen u op interactieve wijze mee in de workshop Data-management (Google Analytics), SEO Copywriting en Linkwerving (-building). Hieronder vertellen we u meer over elke workshop. Geïnteresseerd in één van de workshops of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Google Analytics workshop

Data verzamelen over uw website prestaties is zeer waardevol. Maar als u niet weet hoe u deze data moet ‘lezen’, blijft de informatie waardeloos. SDIM helpt u hierbij!

Met Google Analytics verzamelt u data over uw website. Over de eigenschappen van uw bezoekers, de manier waarop zij op uw website terecht komen, wat ze wel en niet doen op uw website en hoeveel conversies de bezoekers opleveren. Maar met alleen de data verzamelen bent u er nog niet. U verzamelt data om inzicht te krijgen in de vier facetten; doelgroep, acquisitie, gedrag en conversie. Waarom u deze data verzamelt en hoe u deze data kunt gebruiken om uw bedrijfsprestaties te verbeteren leert u in de Google Analytics workshop bij SDIM!

De eerstvolgende Google Analytics workshops staan gepland op:

 • Woensdag 21 augustus 2019;
 • Woensdag 27 november 2019 (onder voorbehoud);
 • Woensdag 22 januari 2020 (onder voorbehoud);
 • Woensdag 22 april 2020 (onder voorbehoud);
 • Woensdag 22 juli 2020 (onder voorbehoud).

SEO Copywriting workshop

Goede content op uw website is belangrijk. Nog belangrijker is dat deze content gevonden wordt door de zoekmachine. Maar hoe brengt u dat in praktijk? SDIM leert het u graag!

Wat kunt u verwachten? Tijdens de workshop SEO Copywriting komt vindbaarheid in Google uitgebreid aan bod. U wilt immers gevonden worden. Maar ook het gedrag van uw bezoekers nemen we onder de loep. We bekijken uw statistieken en het gedrag van uw (potentiële) klanten en spelen daarop in. Een interactieve workshop waarmee u zelf op structurele wijze uw website kan optimaliseren door goede content te produceren, zodat uw site beter rendeert.

 • Woensdag 23 oktober 2019;
 • Woensdag 11 december 2019 (onder voorbehoud);
 • Woensdag 18 maart 2020 (onder voorbehoud);
 • Woensdag 20 mei 2020 (onder voorbehoud);
 • Woensdag 19 augustus 2020 (onder voorbehoud).

Linkbuilding (-werving) workshop

Linkbuilding is niet dood, maar springlevend en uitermate belangrijke voor het opbouwen van uw online autoriteit! Het is echter belangrijk dat u linkwerving inzet op basis van een strategie om uw linkprofiel te versterken met links vanaf waardevolle domeinen. SDIM laat u zien hoe!

Hoewel John Mueller van Google beweert ontkent dat linkbuilding werkt, ziet SDIM in de data dat pagina’s met goede backlinks meer relevant organisch verkeer binnenhalen. In één dagdeel weet u precies hoe linkbuilding werkt. U ontdekt wat niet mag volgens de richtlijnen van Google en wat juist wel. Na een korte theoretische introductie gaat u gezamenlijk aan de slag met tactieken. Natuurlijk met voorbeelden uit de echte wereld, gebaseerd op onze 12+ jaar ervaring in SEO.

 • Woensdag 25 september 2019;
 • Woensdag 19 februari 2020 (onder voorbehoud);
 • Woensdag 17 juni 2020 (onder voorbehoud).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *