Onze maatwerk trainingen en workshops op een rij

Online marketing workshops bij SDIM

SDIM biedt diverse online marketing workshops en trainingen aan, die meerdere keren per jaar worden georganiseerd. Hieronder een overzicht van de inhoud van de workshops.

HomeBerichtenOnline marketing workshops bij SDIM
Geplaatst 7 augustus 2019 - Geschreven door: Jorn Staats

Dankzij 15+ jaar ervaring met online marketing, heeft SDIM meer dan genoeg relevante kennis in huis om u meer inzicht te geven in belangrijke onderwerpen. Het is erg belangrijk dat u na deelname aan een training de opgedane kennis en vaardigheden direct kunt toepassen in de praktijk. Om die reden hebben de workshops naast de theorie ook een praktische insteek. De senior specialisten van SDIM nemen u op interactieve wijze mee in de workshop Data-management (Google Analytics), SEO Copywriting en Linkwerving (-building).

Google Analytics workshop

Data verzamelen over uw website prestaties is zeer waardevol. Maar als u niet weet hoe u deze data moet ‘lezen’, blijft de informatie waardeloos. SDIM helpt u hierbij!

Met Google Analytics verzamelt u data over uw website. Over de eigenschappen van uw bezoekers, de manier waarop zij op uw website terecht komen, wat ze wel en niet doen op uw website en hoeveel conversies de bezoekers opleveren. Maar met alleen de data verzamelen bent u er nog niet. U verzamelt data om inzicht te krijgen in de vier facetten; doelgroep, acquisitie, gedrag en conversie. Waarom u deze data verzamelt en hoe u deze data kunt gebruiken om uw bedrijfsprestaties te verbeteren leert u in de Google Analytics workshop bij SDIM!

De eerstvolgende Google Analytics workshops staan gepland op:

  • Vrijdag 24 april 2020 (onder voorbehoud);
  • Woensdag 22 juli 2020 (onder voorbehoud).

SEO Copywriting workshop

Goede content op uw website is belangrijk. Nog belangrijker is dat deze content gevonden wordt door de zoekmachine. Maar hoe brengt u dat in praktijk? SDIM leert het u graag!

Wat kunt u verwachten? Tijdens de workshop SEO Copywriting komt vindbaarheid in Google uitgebreid aan bod. U wilt immers gevonden worden. Maar ook het gedrag van uw bezoekers nemen we onder de loep. We bekijken uw statistieken en het gedrag van uw (potentiële) klanten en spelen daarop in. Een interactieve workshop waarmee u zelf op structurele wijze uw website kan optimaliseren door goede content te produceren, zodat uw site beter rendeert.

  • Woensdag 18 maart 2020 (onder voorbehoud);
  • Woensdag 20 mei 2020 (onder voorbehoud);
  • Woensdag 19 augustus 2020 (onder voorbehoud).

Linkbuilding (-werving) workshop

Linkbuilding is niet dood, maar springlevend en uitermate belangrijke voor het opbouwen van uw online autoriteit! Het is echter belangrijk dat u linkwerving inzet op basis van een strategie om uw linkprofiel te versterken met links vanaf waardevolle domeinen. SDIM laat u zien hoe!

Hoewel John Mueller van Google beweert ontkent dat linkbuilding werkt, ziet SDIM in de data dat pagina’s met goede backlinks meer relevant organisch verkeer binnenhalen. In één dagdeel weet u precies hoe linkbuilding werkt. U ontdekt wat niet mag volgens de richtlijnen van Google en wat juist wel. Na een korte theoretische introductie gaat u gezamenlijk aan de slag met tactieken. Natuurlijk met voorbeelden uit de echte wereld, gebaseerd op onze 12+ jaar ervaring in SEO.

  • Woensdag 19 februari 2020 (onder voorbehoud);
  • Woensdag 17 juni 2020 (onder voorbehoud).

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.