Schrijf je nu in voor onze SEO copywriting workshop (17 juni – 8 juli – 5 augustus)

HomeBerichtenSchrijf je nu in voor onze SEO copywriting workshop (17 juni – 8 juli – 5 augustus)
Geplaatst 28 mei 2015 - Geschreven door: Pieter Borst

Het schrijven van goede content voor uw website is zo eenvoudig nog niet. Zeker niet als u bedenkt dat u daarbij rekening moet houden met vindbaarheid in Google, leesbaarheid voor uw bezoekers en ook nog eens de overtuigingskracht van uw boodschap. Vaak heeft u het al druk genoeg met het managen van uw website alleen. Google Analytics, Google AdWords, Facebook, overal zijn wel mogelijkheden tot verbetering. Maar waar te beginnen?

Wat kunt u verwachten?

Als dit soort vragen u bekend voorkomen, dan is onze SEO copywriting workshop op woensdag 17 juni (10.00 uur tot 13.30 uur) aanstaande wat voor u! Verwacht niet enkel maar theorie, integendeel. Tijdens de workshop gaat u actief aan de slag met het schrijven van uw eigen webteksten; SEO proof, prettig leesbaar en overtuigend zodat de juiste boodschap wordt overgebracht en uw website beter converteert.

Inschrijven is nu mogelijk!

Schrijf u nu in en leer bij ons op kantoor de basis van zoekmachinemarketingvriendelijke teksten en webanalytics. Inschrijven gaat snel en gemakkelijk via onderstaande inschrijfbutton. Of stuur een e-mail naar summercourse@sdim.nl. Vermeld daarbij uw contactgegevens, website en de datum waarvoor u zich wilt inschrijven. Wacht niet te lang met inschrijven, want het aantal plaatsen is beperkt. De kosten voor deelname aan de workshop bedragen € 249,-.

Extra dagen

Kunt u niet op 17 juni? Geen probleem! Meld u dan nu alvast aan voor een van de volgende edities op woensdag 8 juli en woensdag 5 augustus.

INSCHRIJVEN EN MEER INFO 

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.