Setup Conversie Optimalisatie

Conversie optimalisatie quickwins

Uit een gedegen conversie optimalisatie scan komen altijd adviezen die behoorlijk heftig kunnen zijn en aardig wat implementatietijd vereisen. Gelukkig levert zo’n scan ook altijd hele concrete quickwins waar u direct mee aan de slag kunt en die relatief eenvoudig door te voeren zijn.

Waarom SDIM

  • Google reviews: 4,9 uit 5 *****
  • 95% tevreden tot uiterst tevreden opdrachtgevers
  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
  • 20 jaar online marketing ervaring
  • Altijd het snelst met de nieuwste ontwikkelingen
HomeDienstenConversie optimalisatie adviesSetup Conversie OptimalisatieConversie optimalisatie quickwins

Uitgebreide scan of quickwins?

Met een uitgebreide website performance analyse beschikt u over exact díe data die u direct kunt gebruiken bij het verbeteren van uw conversiepercentage. Maar hoe moet u de data eigenlijk interpreteren? En hoe kunt u deze data zo concreet mogelijk vertalen naar effectieve verbeterpunten? SDIM helpt u bij het omzetten van de website performance analyse  in concrete actiepunten en levert u hiermee een zeer uitgebreide lijst met quickwins ten behoeve van het verbeteren van uw online conversiepercentage.

Effectieve verbeterpunten voor uw website?

In de website performance analyse worden alle belangrijke onderdelen van uw website direct gekoppeld aan de samen met u opgestelde KPI’s. Hiermee ziet u direct op welke onderdelen van uw website het snelst resultaat kan worden gehaald ten behoeve van het online conversiepercentage. Op basis van jarenlange ervaring en algemeen geaccepteerde wetenschappen met betrekking tot gebruikersvriendelijke websites, weet SDIM voor u exact welke wijzigingen de grootste invloed hebben op een verhoging van uw conversiepercentage.

U kunt direct zelf aan de slag met de implementatie van de aanbevolen quickwins. Omdat SDIM deze quickwins voor u rangschikt naar prioriteit, is het voor u eenvoudig om te bepalen welke aanbevelingen volgens verwachting de grootste impact zullen hebben op uw conversiepercentage.

De eerste stap richting structurele Website Conversie Optimalisatie

Met de uitgevoerde website performance analyse en de hieruit voortkomende quickwins, beschikt u over een stevige basis om structurele Website Conversie Optimalisatie te starten. U heeft immers de eerste stappen richting een verbetering van uw online conversiepercentage gezet. Nu is het van belang dat u verder gaat met de vervolgstappen in het Website Conversie Optimalisatie traject. Want onthoud: uw conversiepercentage kan áltijd beter.


Vragen over Conversie optimalisatie quickwins?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op