SEO Traject

SEO voor nieuwe websites

Een SEO website is een site die goed vindbaar is in zoekmachines. Het is een website die content volledig ontsluit aan zoekmachines. Met andere woorden: kostbare investering in contentcreatie en online autoriteit komen tot hun recht. U kunt er niet vanuit gaan dat iedere nieuwe website goed vindbaar is in zoekmachines. Wat de oorzaak ook is, het is mogelijk dat een website niet SEO waardig wordt opgezet. En dat kunt u voorkomen.

Waarom SDIM

  • Expert in 30+ SEO-tools
  • Realtime SEO-probleem signalering inbegrepen
  • Eigentijdse Full funnel SEO aanpak
  • Ervaring met elk CMS (Wordpress, Magento etc.)
  • Expert in website migraties
HomeDienstenSEO – zoekmachine optimalisatieSEO TrajectSEO voor nieuwe websites

Het begint bij het vooraf opstellen van heldere functional requirements (functionele vereisten) waar u uw website ontwikkelaar aan kunt houden. Zo komt u achteraf niet te zitten met prachtige docht kostbare website, die niet gevonden wordt door zoekmachines.

SEO website check

Een website moet voldoen aan veel functionaliteiten. Denk aan een basis contactformulier dat moet werken, een agenda of misschien zelfs een login voor gebruikers. Als deze functionaliteiten moeten van tevoren worden vastgelegd in een functioneel ontwerp. SEO is een belangrijke hoofdcategorie in een dergelijk ontwerp.

SEO is een specialisme. Een specialisme dat jarenlange ervaring vereist met veel hands on ervaring. Daarom is het belangrijk de functionele vereisten voor uw nieuwe website op te laten stellen door een SEO-specialist.

Projectplan nieuwe website

SDIM kan u helpen met het SEO-hoofdstuk van uw projectplan voor een nieuwe website. SDIM levert functionele vereisten op maat. De punten verschillen van site tot site en van CMS tot CMS.

Een aantal belangrijke punten voor een SEO-website projectplan zijn:

  • Basis URL-structuur
  • Navigatie
  • Algeheel content aanbod
  • Pagina categorieën (hoofdcategorie, subcategorie en product of dienstenpagina)
  • Websitesnelheid

SEO voor uw website met SDIM

SDIM is een van de grootste onafhankelijke online marketing bureaus in Nederland. Ons SEO-team bestaat uit meer dan 10 zelf opgeleide specialisten, waarvan sommige al met ruim 10 jaar ervaring. Onze ruime ervaring in het begeleiden van onze klanten met een nieuwe website stelt ons in staat om snel en effectief te schakelen tussen developer en klant. Volledige ontzorging. Ook bij het optimaliseren van een bestaande site.

Heeft u belangstelling? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.


Vragen over SEO voor nieuwe websites?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op