Setup Conversie Optimalisatie

Website Optimizer Tool set-up

Een belangrijk onderdeel in het proces van het verbeteren van het conversiepercentage van uw website, is het testen van verschillende varianten van uw webpagina’s. Kleine verschillen kunnen immers een grote invloed hebben. Om te kunnen testen dient u eerst de juiste tooling in te stellen.

Waarom SDIM

  • Google reviews: 4,9 uit 5 *****
  • 95% tevreden tot uiterst tevreden opdrachtgevers
  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
  • 20 jaar online marketing ervaring
  • Altijd het snelst met de nieuwste ontwikkelingen
HomeDienstenConversie optimalisatie adviesSetup Conversie OptimalisatieWebsite Optimizer Tool set-up

Hoe werkt testen met een Website Optimizer Tool?

Website Conversie Optimalisatie testen worden uitgevoerd met Website Optimizer Tools. Met een Website Optimizer Tool is het mogelijk om meerdere varianten van een webpagina naast elkaar te testen. Iedere website bezoeker krijgt dus een andere versie van uw website te zien. Met het inzetten van een dergelijke Website Optimizer Tool kunt u vervolgens exact het effect meten van wijzigingen in design, navigatie en communicatie op uw website. Op deze manier kunt u eenvoudig zien welke pagina beter converteert en hier direct actie op ondernemen door de best-scorende variant door te voeren in het ontwerp van uw website.

Website Optimizer Tool set-up

Alvorens SDIM kan beginnen met het testen van verschillende pagina’s, is het aanmaken van een Website Optimizer account en een implementatie van een bijbehorende Website Optimizer code op uw website noodzakelijk. SDIM verzorgt het aanmaken van uw Website Optimizer account, het aanleveren van de juiste tracking codes en een uitgebreide briefing over het plaatsen van deze tracking codes aan uw webbouwer.


Vragen over Website Optimizer Tool set-up?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op