Continue webstats analyse en verbeterpunten advies

Data-analyse, rapportage & dashboards

Bij structurele conversie optimalisatie is het continu monitoren van uw resultaten om daarmee snel in te springen op steeds nieuwe kansen. Voortschreidend inzicht in ontwikkelingen in het gedrag van bezoekers van uw website maakt conversie optimalisatie een structureel en continu proces. Het succespercentage van uw website kan altijd beter!

Waarom SDIM

  • Google reviews: 4,9 uit 5 *****
  • 95% tevreden tot uiterst tevreden opdrachtgevers
  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
  • 20 jaar online marketing ervaring
  • Altijd het snelst met de nieuwste ontwikkelingen
HomeDienstenConversie optimalisatie adviesStructurele Conversie OptimalisatieData-analyse, rapportage & dashboards

Data-analyse en custom rapportage

Het controleren en waarborgen van reeds behaalde resultaten is een samenwerking tussen u en SDIM. Wie de analyses uitvoert, de rapportages maakt en in welke vorm staat niet vast. In goed overleg kan bepaald worden dat de volledige rapportages maandelijks of op kwartaalbasis uitgevoerd worden door SDIM. Met deze periodieke data-analyse en / of rapportage blijft u voortdurend op de hoogte van de performance van uw website op een specifiek moment. Hiermee kunt u direct inspringen op pijnpunten, nieuwe ontwikkelingen, etc. en blijft u pro-actief uw online performance verbeteren.

Sparringssessie en ontwikkelingen

Aangezien Website Conversie Optimalisatie als geheel continu in beweging is, betekent dit dat er ook steeds nieuwe ontwikkelingen zijn, nieuwe strategieën uit te denken zijn of nieuwe doelen behaald moeten worden. Een sparringssessie eens per kwartaal geeft de ruimte om de voortgang te evalueren, nieuwe ontwikkelingen te bespreken, nieuwe acties te bepalen en waar nodig de gezamenlijke strategie bij te sturen. Naast externe ontwikkelingen op het gebied van Website Conversie Optimalisatie, spelen natuurlijk ook de interne ontwikkelingen binnen het bedrijf een rol. Structurele Website Conversie Optimalisatie kan niet zonder structureel samenkomen en overleg.


Vragen over Data-analyse, rapportage & dashboards?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op