Periodieke data-analyse, rapportage en ontwikkelingen

Om het doel van uw website niet uit het oog te verliezen, is het van belang om continu uw resultaten te monitoren en in te springen op nieuwe ontwikkelingen. Door veranderende technieken en wijzigingen in het gedrag van online consumenten is Website Conversie Optimalisatie immers een continu proces. Het succespercentage van uw website kan altijd verbeterd worden!

Data-analyse en rapportage

Het controleren en waarborgen van reeds behaalde resultaten is een samenwerking tussen u en S&D Interactive Media. Wie de analyses uitvoert, de rapportages maakt en in welke vorm staat niet vast. In goed overleg kan bepaald worden dat de volledige rapportages maandelijks of op kwartaalbasis uitgevoerd worden door S&D Interactive Media. Met deze periodieke data-analyse en / of rapportage blijft u voortdurend op de hoogte van de performance van uw website op een specifiek moment. Hiermee kunt u direct inspringen op pijnpunten, nieuwe ontwikkelingen, etc. en blijft u pro-actief uw online performance verbeteren.

Sparringssessie en ontwikkelingen

Aangezien Website Conversie Optimalisatie als geheel continu in beweging is, betekent dit dat er ook steeds nieuwe ontwikkelingen zijn, nieuwe strategieën uit te denken zijn of nieuwe doelen behaald moeten worden. Een sparringssessie eens per kwartaal geeft de ruimte om de voortgang te evalueren, nieuwe ontwikkelingen te bespreken, nieuwe acties te bepalen en waar nodig de gezamenlijke strategie bij te sturen. Naast externe ontwikkelingen op het gebied van Website Conversie Optimalisatie, spelen natuurlijk ook de interne ontwikkelingen binnen het bedrijf een rol. Structurele Website Conversie Optimalisatie kan niet zonder structureel samenkomen en overleg.

Vragen over Periodieke rapportage?

Pieter Borst

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.