Google Ads campagnes

Een Google Ads account aanmaken. Hoe?

HomeHelpcentrumGoogle Ads campagnesEen Google Ads account aanmaken. Hoe?

Een Google Ads account aanmaken kan eenvoudig zijn mits je een Algemeen Google account hebt op het mailadres dat je wilt gebruiken om in te loggen in Google Ads.

Kies allereerst met wel e-mail adres u wilt inloggen in Google Ads. Als u al een Google account heeft kunt u inloggen in Google Ads met de gebruikersnaam en het wachtwoord van het betreffende Google account. Op dát moment is een Google Ads account toegankelijk.  Ook kunt u, als u bent ingelogt in uw Google account, de Google Ads pagina bezoeken en het account is automatisch aangemaakt.

Een Google account aanmaken

Indien u met het betreffende mailadres nog geen Google account heeft zult u eerst een Google account moeten aanmaken. Als u niet weet of er een Google account bestaat kunt u een Google account proberen aan te maken. Indien u geen melding krijgt dat het mailadres al bestaat kunt u een account aanmaken.

Het koppelen van Google Ads aan mijn Google account lukt niet

Google is een meester in het koppelen van haar diensten. Dat is prettig in gebruik bijvoorbeeld omdat voor alle Google diensten dezelfde inloggegevens gebruikt kunnen worden. Zojuist schreven we al over het feit dat Google automatisch accounts aanmaakt als je een dienst van Google bezoekt terwijl je bent ingelogt. Zorg dus altijd dat er een Google account is op het mailadres waarmee je toegang wilt tot Google Ads én zorg ervoor dat je met dit Google aaccount bent ingelogt als je Google Ads wilt bezoeken.

Als je meerdere Google accounts door elkaar gebruikt kun je ook per google account verschillende browsers gebruiken of incognito gaan.

Mogelijk is het voor u prettiger om via meerdere mailadressen toegang te krijgen tot het aangemaakte Google Ads account. Nodig uzelf dan uit als beheerder van het Google Ads account.

Hulp nodig? Bel SDIM gerust even en we lopen er samen doorheen.

Besproken diensten

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op