Bing Ads is nu Microsoft Advertising

HomeBerichtenBing Ads is nu Microsoft Advertising
Geplaatst 29 april 2019 - Geschreven door: Annette Fielmich

Naamsverandering is een Hot Item, niet alleen in het land van huwelijken en scheidingen maar ook in de Online Advertising wereld. Nadat Google in juli 2018 de naam van haar advertentieplatform AdWords veranderde in Google Ads  was er vandaag het, onverwachte, nieuws dat de naam Bing Ads wordt verruild voor Microsoft Advertising. Werk aan de winkel dus voor alle Advertising Bureau’s bij het aanpassen van drukwerk, logo’s, factuurteksten, parnership badges etc.

Wanneer, waarom veranderen van Bing Ads naar Microsoft Advertising?

Gaat u inloggen in de advertentieomgeving van Microsoft dan zal al snel opvallen dat de url wordt aangepast van BingAds.com naar MicrosoftAdvertising.com. In de komende maand zullen alle uitingen worden aangepast. Wij vinden de keuze voor deze naam overigens een hele logische keuze. Microsoft is een sterke naam en daar moet je van profiteren! Eigenlijk een hele eenvoudige verschuiving dus. De aankondiging van de naamsverandering op het blog van Microsoft omvat gelijk een aankondiging van vele nieuwe advertentieproducten. Er wordt hard aan de weg getimmerd bij Bing …oeps, Microsoft! Een flinke update van het advertentieplatform zien we graag en ja, ze hebben inmiddels een flinke naam hoog te houden.

Update Microsoft Advertising

Microsoft introduceert meer producten op basis van AI. Goed nieuws want op gebied van Automation waren nog slagen te maken bij Bing. Er komen meer mogelijkheden in het Microsoft Audience Netwerk. Na de introduceren van het Microsoft Audience Network in 2018, worden nu waardevolle productverbeteringen geïmplmenteerd zoals zichtbare vertoningen, updates van afbeeldingen en tools om deze beter te kunnen beheren.

Sponsored Products (Microsoft Shopping)

Shopping Advertenties bij Microsoft! Dat is erg goed nieuws, een uitrol met hoge potentie. Nu nog in Beta, maar uiteraard houden wij de ontwikkelingen voor u in de gaten.

Hulp nodig bij Microsoft Advertising? Bel ons gerust als u vragen heeft over Adverteren op Microsoft Advertising! Onze Specialisten helpen u graag met al uw vragen óf een succesvolle inzet van Microsoft Advertising.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.