SDIM is Google Premier Partner

Recent heeft Google de voorwaarden aangepast voor Google Premier Partners en opnieuw beoordeeld welke bureaus daaraan voldoen. SDIM hoort bij die groep en mag zich bovendien rekenen tot de top 3% van Nederland.

HomeBerichtenSDIM is Google Premier Partner
Geplaatst 3 februari 2022 - Geschreven door: Jeroen Blom

SDIM is Google Premier Partner

Deze maand erkende Google de best presterende digitale marketing partners over de hele wereld. Zij kregen de Premier Partner-status toegekend als onderdeel van het nieuwe Google Partners-programma. Dit programma is bedoeld voor online marketingbureaus en derden die Google Ads-accounts beheren namens andere merken of bedrijven. Aan de hand van de partnerstatus hebben adverteerders inzicht in een bureau zijn kwaliteitskeurmerk. 

Elk bureau kan Google Partner worden, maar een kleinere groep online marketing bureaus krijgt de status Google Premier Partner. Zo bestaat het Partner-programma uit duizenden partners, maar SDIM behoort in 2022 tot de beste 3% van Nederland.

“Als Premier Partner toon je niet alleen aan over de kwaliteiten te beschikken die benodigd zijn om het optimale uit Google producten te halen; het geeft je tevens de mogelijkheden om opdrachtgevers eerder te laten kennismaken met nieuwe features, een direct contactpersoon in Dublin en ondersteuning te krijgen bij complexe vraagstukken.”

– Pieter Borst, CEO SDIM Online Marketing

SDIM kwalitatief beter dan 97% van alle partner agencies

SDIM maakt deel uit van een selecte groep Premier Partners in het Google Partners-programma. Google vergelijkt partner bureau’s aan de hand van een groot aantal criteria. Er zijn in 2022 belangrijke aanpassingen gemaakt voor het Google Partners-programma, waaronder nieuwe, uitgebreide programmavereisten die de Premier Partner-status herdefiniëren. 

In grote lijnen beoordeelt Google haar partners op basis van:

  • Campagne prestaties
  • Mediabudget
  • Het aantal gecertificeerde medewerkers

SDIM heeft op alle specialisaties een Premier Partner status.

“We willen onze Premier Partners feliciteren. Zij behoren tot de top 3% van de Google Partners in Nederland. Deze bedrijven onderscheiden zich door hun inzet om productexpertise te ontwikkelen, nieuwe klantrelaties op te bouwen en hun huidige klanten te laten groeien. We helpen ze graag het online succes van hun klanten te vergroten.” 

– Davang Shah, Senior Director, Google Ads Marketing

Voordelen voor klanten van Google Premier Partners

Een groot pluspunt van het Premier Partnership zijn de voordelen van deze status. Belangrijke voordelen zijn onder andere:

  • Productbèta’s: Google is zijn producten constant aan het doorontwikkelen en optimaliseren. Deze ontwikkelingen komen eerst in bèta beschikbaar voor de Premier Partners, waarmee SDIM zijn opdrachtgevers de mogelijkheid kan bieden online voorop te lopen op de ontwikkelingen;
  • Advanced Google-support: als Premier Partner heeft SDIM toegang tot geavanceerde Google-support, zodat onze opdrachtgevers efficiënt en snel geholpen kunnen worden. Dit is support waar iemand als Partner of MKB geen toegang tot heeft;
  • Frequenter inzicht in trends en ontwikkelingen online, zodat SDIM effectief kan inspelen op veranderingen in consumentengedrag en branchetrends.

Het doel van SDIM is altijd om de online bedrijfsdoelstellingen van onze opdrachtgevers te behalen. Met de voordelen die deze partnership status met zich meebrengen, is SDIM verzekerd van innovatieve tools, resources en support.

Hiermee zijn onze opdrachtgevers ook verzekerd van kwaliteit van een bureau dat bij de top 3% van Nederland hoort en van de beste support die er is voor Google producten. Heeft u hulp nodig bij uw Google Ads campagnes of de analyses uit uw Google Analytics data? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op