SDIM publiceert website migratie checklist

HomeBerichtenSDIM publiceert website migratie checklist
Geplaatst 1 juli 2015 - Geschreven door: Pieter Borst

Het migreren van een website kan om verschillende redenen worden gedaan. De twee meest voorkomende reden zijn dat de website overgaat naar een nieuw domein. Of de website verandert van CMS-systeem, waardoor de site-structuur aangepast wordt. In bijna alle gevallen van een website migratie ontstaat een tijdelijk verlies van (organisch) verkeer. Maar wanneer de migratie perfect wordt uitgevoerd kan het verlies van rankings en organisch verkeer tot een minimum worden beperkt. Het is daarom belangrijk dat voor de migratie plaatsvindt er verschillende metingen worden gedaan zodat alle prestaties van de website nauwkeurig in de gaten kunnen worden gehouden.

Nee, het migreren van een website is geen eenvoudig traject. Er zijn tal van zaken die gemakkelijk over het hoofd kunnen worden gezien, met alle gevolgen van dien. Om dit te voorkomen heeft SDIM een handige website migratie checklist opgesteld met daarin alle aandachtspunten in zowel de voorbereiding als het nazorg traject.

DOWNLOAD HIER DE WEBSITE MIGRATIE CHECKLIST

Wij hopen u met behulp van deze website migratie checklist op de goede weg te hebben geholpen. Heeft u nog een vraag of opmerking over website migratie? Of bent u op zoek naar een online specialist die u bij dit traject kan begeleiden of de migratie volledig uit handen kan nemen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de specialisten van SDIM via 023 – 7114401 of contact@sdim.nl.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.