Optimaliseren vanuit een bottomline doelstelling, 937% omzet groei

Online Deurbeslagshop – E-commerce

Onlinedeurbeslagshop.nl is dé webshop op het gebied van deur- en raambeslag in zowel klassieke als moderne stijlen. In januari 2012 was onlinedeurbeslagshop.nl op zoek naar een partij die hen kon ondersteunen bij het opzetten en inrichten van hun Google Analytics account. Daarnaast wilde onlinedeurbeslagshop.nl ook haar Google Ads campagnes uitbesteden en professionaliseren.

Waarom SDIM

  • Top 3 Emerce 100
  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
  • Data-driven & resultaatgericht
  • Heldere taal, no nonsense
  • Loyale partner voor de lange termijn
  • Transparante pricing
  • Hoog kennisniveau
HomeCasesOnline Deurbeslagshop – E-commerce

De kracht van online marketing & vertrouwen in elkaar

De keuze viel op SDIM en wat begon met het inrichten van een Google Analytics account en het professionaliseren van de Google Ads campagnes is in de afgelopen drie jaar uitgeroeid tot een volledige online marketing strategie. En met succes.

Deze case-study laat zien dat de kracht van online marketing en vertrouwen in elkaar een omzet met maar liefst 937% kan laten groeien. Het belang van bottom-line doelstellingen, Google Ads campagnes en feedmarketing: het komt in deze case allemaal uitgebreid aan bod.

“Het succes van onze samenwerking zit hem vooral in het vertrouwen dat wij in SDIM hebben. Zij weten als geen ander wat er speelt in de online marketing industrie en op welke zaken wij ons als webshop moeten richten om deze succesvolle lijn voort te blijven zetten. Hierdoor kunnen wij samen snel schakelen en blijven wij de markt altijd net een stapje voor” Jan de Wagt, oprichter onlinedeurbeslagshop.nl

Download nu!
Download nu de case-study ‘Omzet onlinedeurbeslagshop.nl groeit in drie jaar met 937%’ en laat u inspireren, maar vooral motiveren, om uw eigen online marketing strategie nog eens kritisch onder de loep te nemen.

 Wilt u net als onlinedeurbeslagshop.nl een rendabel resultaat uit vergelijkingssites of wilt u advies over welk platform het meest geschikt is voor uw webshop? Neem dan vrijblijvend contact op.

Lees hier verder hoe deze resultaten bereikt zijn:
Download case

Vragen over Online Deurbeslagshop – E-commerce?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.

023 - 711 44 01 Neem contact op