Talent&Pro

Sinds begin 2017 werken Talent & Pro en SDIM nauw samen op online marketing vlak. De samenwerking strekt zich uit van het beheer van Google Ads campagnes tot SEO consultancy, webanalytics en advanced reporting.

Waarom SDIM

  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
  • Data-driven & resultaatgericht
  • Heldere taal, no nonsense
  • Loyale partner voor de lange termijn
  • Transparante pricing
  • Hoog kennisniveau
HomeReferentiesTalent&Pro

“Vanaf de lancering van de nieuwe website (februari 2017) zijn we met SDIM gaan samenwerken. Hierdoor hebben we een mooie dubbelslag kunnen slaan en de kwaliteit van de website aanzienlijk verhoogd. Door het uitdenken van de funnel en het inrichten van zowel SEO als de Adwords campagnes zijn we beter vindbaar door onze doelgroep.

De samenwerking met Wouter, Rick en Michelle verloopt enorm goed, ze zijn onze sparringspartner, komen gevraagd en ongevraagd met advies, ideeën en zijn vroegtijdig bezig met ontwikkelingen in de markt. Hierdoor is echt sprake van partnership waarin zij ons volledig ontzorgen en op scherp zetten om altijd te streven naar het maximaal haalbare.”

Katja Catshoek, Marketing Manager Talent&Pro

Over Talent&Pro

Talent&Pro is een financiële detacheringsspecialist met focus op ontwikkeling. Starten in één van de vele traineeships die worden aangeboden, betekent 2x sneller leren en ontwikkelen dan bij een vaste baan. In een korte tijd bouw je bij de grootste opdrachtgevers in de financiële dienstverlening heel veel en diverse werkervaring op. Door ervaren People Managers word je begeleid en geholpen om alles uit jezelf en je carrière te halen.

Young Professionals die op zoek zijn naar een uitdagende traineeship na hun HBO of WO opleiding biedt Talent&Pro een kickstart van hun financiële carrière. Als starter begin je met een veelzijdig traineeship van 2 jaar waarna je kunt doorstromen als Professional. Daarna ga je door met het ontwikkeltraject en blijven we je continu uitdagen om op alle fronten steeds beter te worden in je vak.

Talent & Pro

Nieuwsgierig geworden?

Voor Talent&Pro heeft SDIM de volgende diensten verleend